Leergang Werken met Jeugd – Professional van de toekomst

LEERGANG WERKEN MET JEUGD:
PROFESSIONAL VAN DE TOEKOMST

Werk jij met kinderen, jongeren en/of ouders? En wil je je ontwikkelen in het succesvol netwerken, ambassadeurschap en het (samen)werken in de context van actuele (maatschappelijke en organisatorische) ontwikkelingen? Wil jij dit op een innovatieve manier doen, samen met collega’s? Word de professional van de toekomst en meld je aan voor deze leergang!

Voor wie is deze leergang?

Deze training is bedoeld voor ervaren professionals die in de regio Hart van Brabant met kinderen en/of jongeren werken, ongeacht waar en in welke rol. Heb je minimaal 5 jaar werkervaring en werk je met jeugd? Dan is deze leergang iets voor jou!

Wat houdt de leergang in?

De arbeidsmarkt verandert en ook het sociaal domein heeft te maken met een tekort aan (goede) vakmensen. Het is belangrijk dat professionals die met jeugd werken de ‘fit’ met hun baan houden in de toekomst, duurzaam inzetbaar zijn. Niet alleen binnen de eigen organisatie, maar breed binnen het werken met jeugd. Met de Leergang willen we ervaren jeugdprofessionals de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen tot de professional van de toekomst. De Leergang is ontwikkeld door Fontys Hogeschool Pedagogiek in samenwerking met het kennisnetwerk SJS, IMW, Veilig Thuis, Rnewt, Hart van Brabant, GGZ Breburg en Sterk Huis.

Trainingslocatie:  Fontys Hogeschool Pedagogiek, Tilburg.

Cursusniveau: Post HBO

Kosten: € 1950,– (BTW Vrijgesteld)

Studieduur: 10 maanden

Startmoment: 14-09-2022

Lesdagen en tijd: woensdagen van 09:30 tot 16:30

Aanmelden?

Wil je jezelf aanmelden voor deze Leergang? Vul dan dit aanmeldformulier in.

Meer informatie

Meer informatie over deze Leergang vind je in dit magazine en op de website van Fontys Hogeschool Pedagogiek.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sterk Huis, via academie@sterkhuis.nl of Vivian Jacobs (06-41723629). Ook kun je voor jouw vragen contact opnemen met Fontys Hogeschool Pedagogiek via 08850-886948 of pedagogiekzakelijkedienst@fontys.nl.

 

 

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis