Voor cliënten

Sterk Huis is er voor iedereen die hulp nodig heeft. Een warme en veilige omgeving om met grote opvoedings- en ontwikkelingsvragen of in tijden van crisis tot rust te komen en hulp te vinden. En te bouwen aan een veilig en zelfstandig leven.

Cliënteninformatie

Je kunt bij ons terecht voor een training of voor behandeling. Ook hebben wij een warme en veilige plek, waar je tijdelijk tot rust kunt komen. Nieuwsgierig naar de omgeving? Neem een kijkje in ons Sterk Huis. Benieuwd naar onze wachtlijsten? Op Vektis staan de actuele wachtlijsten van onze diagnostiek en behandeling.

Cliënten- en jongerenraad

Bij Sterk Huis vinden we de stem van de cliënt ontzettend belangrijk. Regelmatig vragen wij onze cliënten- en jongerenraad om hun mening. De raad behartigt de belangen van ouders en kinderen die verblijven of behandeld worden bij Sterk Huis.

Privacy en klachtenreglement

Privacy

Sterk Huis vindt het vanzelfsprekend en van groot belang dat er goed wordt omgegaan met privacygevoelige gegevens. Sterk Huis vindt het belangrijk dat met de gegevens van een ander wordt omgegaan zoals iedereen zou willen dat er met de eigen persoonsgegevens wordt omgegaan. In onze privacy verklaring lees je alles over dit onderwerp. Klik op de link voor meer informatie

Heb je een klacht? Laat het horen!

De medewerkers van Sterk Huis gaan bij de begeleiding en hulpverlening goed en zorgvuldig te werk. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze begeleiding en over de zorg die wij verlenen. Daarom betrekken we cliënten bij de hulpverlening. Zo proberen we in samenwerking een goede kwaliteit te leveren. Toch kunnen er fouten worden gemaakt of dingen gebeuren waarmee u het niet eens bent. Dan is het mogelijk een klacht in te dienen.

De klachtencommissie is bereikbaar via:

Sterk Huis
Secretariaat Klachtencommissie
Postbus 10139
5000 JC Tilburg
klachtencommissie@sterkhuis.nl

Meer weten?

Download de folder ‘Klachtenregeling bij Sterk Huis’ onderaan deze pagina.

Onderzoek: Hoe gaat het later?

We willen graag weten of onze behandeling jou helpt om je doelen te bereiken. Nu en na de afsluiting van de hulp. Doe je mee aan een onderzoek naar de ervaren effecten van Jeugdhulp? Het gaat hierbij om de hulp aan kinderen en jongeren die bij start van de hulp 8 t/m 16 jaar oud zijn en hun ouders.Het onderzoek wordt gedaan bij de hulpvormen Specialistisch ambulant (hulp thuis), Dagbehandeling en Dag- en nachtbehandeling (24-uurszorg).

Vanaf september 2020 vragen we jongeren (vanaf 11 jaar) en ouders op verschillende momenten naar hun ervaringen met de hulp en hoe het met ze gaat. Als je meedoet ontvang je op 4 momenten vragenlijsten en per keer ontvang je als dank een bioscoopbon of cadeaukaart.

Meer weten?

Download de Flyer.

Duurzaamheid en milieu
bij Sterk Huis

Een goede en veilige toekomst, daar wil Sterk Huis jou bij helpen! Daar hoort ook bij dat we goed met het milieu omgaan en duurzaamheid belangrijk vinden. Daarom vragen we aan jou om ook rekening te houden met het milieu en hebben we informatie en tips voor je verzameld. Voor een schone en leefbare wereld.

Zo help jij samen met Sterk Huis mee aan een schonere wereld:

  1. Goed scheiden van je afval
  2. Milieuvriendelijk schoonmaken
  3. (voedsel) afval voorkomen

We hebben info en tips voor je verzameld.