Schenken met voordeel

Zou jij structureel (min. 5 jaar) een gift willen doen? Dan kan dit met voordeel. Als jouw gift voldoet aan de voorwaarden kan je tot 52% van jouw donatie terugkrijgen van de belastingdienst. Door van jouw donatie een periodieke schenking te maken, kun je je donatie verhogen zonder dat het je extra geld kost.

Hoe werkt het?

Als vriend van Sterk Huis kan je ons steunen door maandelijks of jaarlijks aan bedrag te doneren. Wist je dan je dan met voordeel kan doen? Als je minimaal vijf jaar een bijdrage geeft dan krijg je geld terug van de belastingdienst. Dit is voor jouw bedrijf en voor ons voordelig. Meer informatie vind je hier

Eenvoudig te regelen

Je kunt je periodieke schenking direct en eenvoudig regelen door dit formulier te downloaden. Stuur deze overeenkomst ingevuld naar ons op. Wij verwerken het formulier en sturen het origineel naar je terug. Het origineel heb je nodig voor je aangifte inkomstenbelasting.

  1. Download de overeenkomst Periodieke schenking in geld;
  2. Download de betalingsvolmacht Periodieke schenking in geld;
  3. Vul de formulieren in, dit kan digitaal of in print;
  4. Stuur de ingevulde formulieren op naar ons per post: Sterk Huis, t.a.v. afdeling Fondsenwerving, Rillaersebaan 75, 5053 EA Goirle. Wij vullen de documenten aan en jij ontvangt een volledig ingevuld exemplaar van ons terug.