Openingstijden ‘t Winkeltje

‘T Winkeltje is weer open! Er kan weer gewinkeld én spullen gebracht worden. 

Heb je andere spullen waar bewoners van Sterk Huis mogelijk mee geholpen zijn, stuur dan even een mail naar RebekahelAissaoui@sterkhuis.nl.

 

 

Maandag 9.15 – 12.00 uur  
Dinsdag 9.15 – 12.00 uur  
Woensdag 9.15 – 12.00 en 13.15 – 16.00 uur   
Donderdag 9.15 – 12.00 en 13.15 – 16.00 uur   
Vrijdag gesloten  

Tijdens onze openingstijden kun je ook gebruikte (kinder)kleding, babyspullen en speelgoed bij ons inleveren.

Wij zijn heel blij met de mooie spullen die we krijgen voor kinderen en volwassenen bij Sterk Huis!

In onze winkel kunnen cliënten en pleegouders van Sterk Huis voor een klein bedrag goede gebruikte kleding en schoenen van het seizoen kopen. Voor kinderen dames en heren van alle leeftijden. Daarnaast verkopen we speelgoed.

Ook kunnen we regelmatig spullen voor kleine kinderen in ontvangst nemen zoals een box, ledikantje, kinderstoel, kinderwagen, maxi-cosi, fietsstoel, autostoel. Doordat we beperkt opslagruimte hebben, kan het zijn dat we spullen helaas niet aan kunnen nemen door ruimtegebrek. (Informeer bij grote spullen vooraf door te vragen of er behoefte aan is via RebekahelAissaoui@sterkhuis.nl).

We verkopen alleen artikelen in onze winkel die schoon en heel zijn. We stellen het op prijs als je dit vooraf controleert. We hebben namelijk geen mogelijkheid om zelf  artikelen te repareren of schoon te maken.

Spullen die we niet aannemen zijn: kasten, commodes, hele baby- of kinderkamers, elektrische apparaten, tweedehands matrasjes, babydekbedjes, onderstellen van babybadjes, huishoudelijke artikelen.

Tijdens de openingstijden kun je spullen afgeven bij de winkel. Het is niet mogelijk om spullen af te geven bij de receptie of voor de winkel te zetten als de winkel is gesloten.

De opbrengst van de winkel gebruiken we voor jeugd en volwassenen bij Sterk Huis voor bijvoorbeeld het organiseren van een activiteit en (spel) materiaal.