Openingstijden ‘t Winkeltje

‘T Winkeltje is open! Er kan gewinkeld worden én er kunnen spullen gebracht worden.
Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Donderdag 18 mei zijn we vanwege Hemelvaart gesloten.
Maandag 29 mei zijn we vanwege 2e pinksterdag gesloten.

 

Maandag 9.15 – 12.00 uur  
Dinsdag 9.15 – 12.00 uur  
Woensdag 9:15 – 12:00 uur  
Donderdag 9.15 – 12.00 en 13.15 – 16.00 uur   
Vrijdag gesloten  

Tijdens onze openingstijden kun je kinder-, dames- en herenkleding bij ons inleveren. Ook babyspullen en speelgoed zijn zeer welkom. Vanwege de beperkte opslagruimte zou het fijn zijn, als er vooral seizoen gerichte spullen gebracht worden. We verkopen alleen artikelen in onze winkel die schoon en heel zijn. We stellen het op prijs als u dit vooraf controleert. We hebben helaas geen mogelijkheid om zelf  artikelen te repareren en/of schoon te maken. We zijn zeer dankbaar voor de mooie spullen die we krijgen voor de kinderen en volwassenen bij Sterk Huis! Onze cliënten zijn hier echt mee geholpen.

Tijdens de openingstijden van de winkel, kun je spullen afgeven bij de winkel. Het is niet mogelijk om spullen af te geven bij de receptie of voor de winkel te zetten als de winkel is gesloten.

In onze winkel kunnen cliënten en pleegouders van Sterk Huis voor een klein bedrag gebruikte kleding, schoenen (etc.) van het seizoen kopen. Dit is voor kinderen, dames en heren van alle leeftijden. Daarnaast verkopen we speelgoed en andere babyspullen. Ook klanten van buiten Sterk Huis zijn zeer welkom in onze winkel. Er is een prijsverschil voor klanten, die wel of niet begeleiding vanuit Sterk Huis ontvangen.

Er is ook de mogelijkheid om artikelen voor baby’s en kinderen in te leveren, zoals een box, ledikantje, kinderstoel, kinderwagen, maxi-cosi, fietsstoel, autostoel, fiets, etc. Doordat we beperkte opslagruimte hebben, kan het zijn dat we spullen helaas niet altijd aan kunnen nemen. Voor het inleveren van grote spullen, kunt u een email sturen naar:  winkeltje@sterkhuis.nl.

Spullen die we niet aannemen zijn: kasten, commodes, hele baby- of kinderkamers, elektrische apparaten (met stekker), tweedehands matrasjes, babydekbedjes, onderstellen van babybadjes en huishoudelijke artikelen. Mocht u toch een kinderkamer willen doneren, dan kunt u contact opnemen via winkeltje@sterkhuis.nl. De medewerker die dit email-adres beheert, zal dan in de organisatie inventariseren of er interesse is.

De opbrengst van de winkel gebruiken we voor de jeugd en volwassenen bij Sterk Huis. De opbrengst gaat dan onder andere naar het organiseren van een activiteit en/ of (spel) materiaal.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande toch nog vragen hebben, neem dan contact op via: winkeltje@sterkhuis.nl.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis