Openingstijden ‘t Winkeltje

Op het terrein van Sterk Huis, is een tweedehandswinkel: ’t Winkeltje. Je vindt de winkel aan de rechterkant van ons terrein, rechts vooraan bij de hoofdingang. Bij ’t Winkeltje kan er gewinkeld worden én kunnen er artikelen worden gebracht!

Het is belangrijk om te weten, dat artikelen alleen tijdens onze openingstijden kunnen worden afgegeven. Op andere momenten worden deze artikelen niet aangenomen. Ook is het niet mogelijk om spullen voor ’t Winkeltje te zetten, als deze gesloten is. Dit omdat wij ervaren dat de toevoer van spullen groter is dan ooit en het anders niet te overzien is voor onze vrijwilligers. ‘t Winkeltje draait namelijk volledig op vrijwilligers.

In ’t Winkeltje worden voornamelijk tweedehands baby-, kinder-, dames-, en mannenkleding verkocht, maar ook andere artikelen zoals speelgoed, tassen, schoenen, beddengoed, kinderstoeltjes, autostoelen of kinderwagens.

Baby-, kinder-, dames-, en mannenkleding zijn ook de artikelen die altijd welkom zijn om in te leveren. We zouden het wel waarderen als er rekening gehouden wordt met het seizoen. Ook baby- en kinderspullen, zoals een box, ledikantje, kinderstoel, kinderwagen, maxi-cosi, fietsstoel, autostoel, fiets, etc, zijn altijd welkom. Doordat we beperkte opslagruimte hebben, kan het zijn dat we spullen niet altijd aan kunnen nemen. Voor het inleveren van grote artikelen, kunt u een email sturen naar winkeltje@sterkhuis.nl. U krijgt dan binnen enkele dagen een reactie. Wanneer u iets anders wil inleveren, maar niet welkom is, kunt u uiteraard ook een email sturen naar dit zelfde emailadres.

 

De winkel is gericht op mensen met een kleine portemonnee, maar iedereen is welkom. Ook klanten van buiten Sterk Huis zijn welkom in onze winkel. Er is een prijsverschil voor klanten die wel of niet begeleiding vanuit Sterk Huis ontvangen.  De opbrengst van ’t Winkeltje gaat naar de cliënten van Sterk Huis. Dit geld wordt onder andere besteed aan bijvoorbeeld activiteiten of spelmateriaal.

De openingstijden van ‘t Winkeltje zijn:

Maandag 9.15 – 12.00 uur
Dinsdag 9.15 – 12.00 uur en 13.15 – 16.00 uur
Woensdag 9:15 – 12:00 uur
Donderdag 9.15 – 12.00 uur en 13.15 – 16.00 uur
Vrijdag gesloten

Artikelen die we niet aannemen bij ‘t Winkeltje zijn: kasten, commodes, hele baby- of kinderkamers, elektrische apparaten (met stekker), tweedehands matrasjes, babydekbedjes, onderstellen van babybadjes en huishoudelijke artikelen. Mocht u toch bijvoorbeeld een kinderkamer of éénpersoonsbed willen doneren, dan kunt u contact opnemen via winkeltje@sterkhuis.nl. De medewerker die dit email-adres beheert, zal dan in de organisatie inventariseren of er interesse is.

 Vanwege de beperkte opslagruimte zou het fijn zijn, als er vooral seizoensgerichte spullen worden gebracht. Kleding wat buiten het huidige seizoen of aankomende seizoen valt, doneren wij aan een andere tweedehands winkel. We verkopen in onze winkel alleen artikelen die schoon en heel zijn. We stellen het op prijs als u dit vooraf controleert. We ontvangen regelmatig artikelen die toch kapot en/of vies zijn. Het uitzoeken van deze artikelen kost veel tijd en deze tijd besteden we liever aan onze dierbare klanten. We hebben niet de mogelijkheid om zelf artikelen te repareren en/of schoon te maken. We zijn dankbaar voor de spullen die we krijgen voor de kinderen en volwassenen bij Sterk Huis!  Onze cliënten zijn hier echt mee geholpen.

Artikelen die gebracht worden, worden zorgvuldig uitgezocht door onze vrijwilligers. Artikelen die we niet kunnen gebruiken, gaan naar La Poubelle. Daar krijgen de spullen toch nog een tweede kans!

Mocht u geïnteresseerd zijn om als vrijwilliger te werken in ’t Winkeltje, dan kunt u contact opnemen via winkeltje@sterkhuis.nl. Ook bieden we leerwerkplekken aan, omdat we van mening zijn dat werkervaring opdoen een belangrijk onderdeel is van onze hulpverlening en van het werken aan een zelfstandig leven. In ‘t Winkeltje kunnen jongeren, vrouwen en mannen werkervaring opdoen.


Op Nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Als ‘t Winkeltje op andere dagen gesloten is, wordt dit vermeld op deze pagina, of op de facebookpagina van ’t Winkeltje. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande toch nog vragen hebben, neem dan contact op via: winkeltje@sterkhuis.nl. Dit mag uiteraard ook als u iets wil melden en/of tips heeft om ’t Winkeltje te verbeteren.

Adresgegevens: Rillaersebaan 75, 5053 EA te Goirle
Telefoonnummer: 013-5309400

Tot zien in ’t Winkeltje, namens Sterk Huis en alle vrijwilligers.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis