Openingstijden ‘t Winkeltje

Op het terrein van Sterk Huis, is een tweedehandswinkel: ’t Winkeltje.

Bij ’t Winkeltje kan er gewinkeld worden én kunnen er artikelen worden gebracht. Let op! Artikelen kunnen alleen tijdens openingstijden worden afgeleverd. Er worden voornamelijk tweedehands baby-, kinder-, mannen- en dameskleding verkocht, maar ook andere artikelen zoals speelgoed, tassen, schoenen, beddengoed, kinderstoeltjes, autostoelen of kinderwagens.

De winkel is gericht op mensen met een kleine portemonnee, maar iedereen is welkom. Ook klanten van buiten Sterk Huis zijn welkom in onze winkel. Er is een prijsverschil voor klanten die wel of niet begeleiding vanuit Sterk Huis ontvangen.  De opbrengst van ’t Winkeltje gaat naar de cliënten van Sterk Huis. Dit geld wordt onder andere besteed aan bijvoorbeeld activiteiten of spelmateriaal.

 

Maandag 9.15 – 12.00 uur  
Dinsdag 9.15 – 12.00 uur  
Woensdag 9:15 – 12:00 uur  
Donderdag 9.15 – 12.00 en 13.15 – 16.00 uur   
Vrijdag gesloten  

Tijdens onze openingstijden kun je ook kinder-, dames- en herenkleding inleveren. Ook babyspullen en speelgoed zijn altijd welkom. Het is niet mogelijk om spullen af te geven bij de receptie of voor de winkel te zetten, als de winkel is gesloten. 

Artikelen voor baby’s en kinderen zijn zijn altijd welkom. Denk hierbij aan een box, ledikantje, kinderstoel, kinderwagen, maxi-cosi, fietsstoel, autostoel, fiets, etc. Doordat we beperkte opslagruimte hebben, kan het zijn dat we spullen niet altijd aan kunnen nemen. Voor het inleveren van grote artikelen, kunt u een email sturen naar winkeltje@sterkhuis.nl.

Artikelen die we niet aannemen bij ‘t Winkeltje zijn: kasten, commodes, hele baby- of kinderkamers, elektrische apparaten (met stekker), tweedehands matrasjes, babydekbedjes, onderstellen van babybadjes en huishoudelijke artikelen. Mocht u toch bijvoorbeeld een kinderkamer of éénpersoonsbed willen doneren, dan kunt u contact opnemen via winkeltje@sterkhuis.nl. De medewerker die dit email-adres beheert, zal dan in de organisatie inventariseren of er interesse is.

Vanwege de beperkte opslagruimte zou het fijn zijn, als er vooral seizoensgerichte spullen worden gebracht. We verkopen in onze winkel alleen artikelen die schoon en heel zijn. We stellen het op prijs als u dit vooraf controleert. We hebben niet de mogelijkheid om zelf artikelen te repareren en/of schoon te maken. We zijn dankbaar voor de spullen die we krijgen voor de kinderen en volwassenen bij Sterk Huis!  Onze cliënten zijn hier echt mee geholpen!

Artikelen die gebracht worden, maar die we niet kunnen gebruiken, gaan naar La Poubelle. Daar krijgen de spullen toch nog een tweede kans.

Mocht u geïnteresseerd zijn om als vrijwilliger te werken in ’t Winkeltje, dan kunt u contact opnemen via winkeltje@sterkhuis.nl. Ook bieden we leerwerkplekken aan, omdat we van mening zijn dat werkervaring opdoen een belangrijk onderdeel is van onze hulpverlening en van het werken aan een zelfstandig leven. In ‘t Winkeltje kunnen jongeren, vrouwen en mannen werkervaring opdoen.

Op Nationale feestdagen zijn wij gesloten.
Als ‘t Winkeltje op andere dagen gesloten is, wordt dit vermeld op deze pagina, of op de facebookpagina van ’t Winkeltje.

Vanwege de zomervakantie is ‘t Winkeltje op de volgende dagen gesloten:
• Donderdagochtend 20 juli
• Woensdagochtend 9 augustus
• Donderdagmiddag 10 augustus
• Woensdagochtend 16 augustus
• Woensdagochtend 23 augustus
Op andere dagen zijn we geopend volgens onze normale openingstijden.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande toch nog vragen hebben, neem dan contact op via: winkeltje@sterkhuis.nl.

Adresgegevens: Rillaersebaan 75,  5053 EA te Goirle
Telefoonnummer: 013-5309400

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis