Vrienden van Sterk Huis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ben altijd op de hoogte

Volg ons

De kinderen, jongeren, vrouwen, mannen en gezinnen die bij Sterk Huis verblijven, hebben het niet makkelijk. Bij Sterk Huis werken we dagelijks samen met onze cliënten aan kansen op een betere toekomst. Alleen met uw steun kunnen we een sterk huis creëren waar we de beste hulpverlening kunnen bieden. Het is onze maatschappelijke opdracht om ernstige problemen eerder te signaleren en zelfs te voorkomen. Steunt jouw bedrijf, serviceclub of stichting deze missie en wil je iets bijdragen? Word dan vriend van Sterk Huis. Dit kan op verschillende manieren

Structurele donatie

Als vriend van Sterk Huis kan je ons steunen door maandelijks of jaarlijks aan bedrag te doneren. Wist je dan je dan met voordeel kan doen? Als je minimaal vijf jaar een bijdrage geeft dan krijg je geld terug van de belastingdienst. Dit is voor jouw bedrijf en voor ons voordelig. Meer informatie vind je hier (doorlinken naar pagina met voordeel schenken)

Kom in actie

Organiseer een actie voor de kinderen, vrouwen en mannen van Sterk Huis. Kom een dag vrijwilligerswerk doen, zamel spullen in of organiseer een sportieve activiteit. Start een actie voor Sterk Huis en haal zo geld op voor onze cliënten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Doneren in natura

Wij zijn ook heel erg blij met een donatie in natura. Veel kinderen, vrouwen en mannen die in de opvang terecht komen hebben vaak niet meer dan alleen een rugzak met wat kleding. Bij Sterk Huis hebben wij een winkeltje waar zij voor kleine prijzen (10cent voor een trui) kleding, speelgoed en verzorgingsartikelen kunnen kopen. Er is bewust gekozen voor het betalen van een klein bedrag. Onze cliënten leren zo met geld om gaan en ervaren een gevoel van zelfredzaamheid. Met de opbrengst gaan onze cliënten naar de Efteling of de Beekse Bergen. Uitjes die normaal nooit vanzelfsprekend zijn.

Vrienden van Sterk Huis

Sponsoren bus

Veel dank aan alle sponsoren van de Sterk Huis bus

Krijnen Bouwbedrijf Riel B.V. / Technische Unie BV / Remie Fotografie / Lock House / Mika B.V. / Groen TLG / Heijka Kantoormeubelen / Truckland / Energy Services / Aannemingsbedrijf C.J.M. van Gaal B.V. / B.V. Machinaal Timmerbedrijf van Heertum / Heras B.V. / Breijer / Justlogic / Stef van Delft Kaatsheuvel B.V / Bureau Zuid B.V. / Mozes / Las-en Konstruktiebedrijf Peter de Jong B.V. / Asbest Buro B.V. / De Bresser Verhuizingen / Nedercare B.V. / Van Vught Rioleringen V.O.F. / Nico van den Braak Telecommunicatie / Wout Monseurs / Civil Support / Klimaattechniek B.V. / Hoppenbrouwers Techniek / AaBe Fabriek Ondernemersvereniging / De Verfkampioen / Reyrink / Brugmans Vloeren / Remmers Bouwbedrijf

Wordt u onze nieuwste vriend?

Wilt u ook vriend worden van Sterk Huis? Er zijn diverse mogelijkheden, die Maaike Krielaart graag met u bespreekt. Stuur een e-mail naar maaikekrielaart@sterkhuis.nl of bel 06 – 345 908 95. Maaike maakt graag kennis met u!

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sterk Huis houd je op de hoogte
ErrorHere