PMW013

Sekswerk is een legaal beroep in Nederland: sekswerk is werk. Net als bij ieder ander beroep zijn er leuke en minder leuke kanten. Bij PMW013 kun je terecht met al je vragen die met sekswerk te maken hebben. Ook als je alleen eens wilt sparren of een luisterend oor zoekt.

Wat is een sekswerker

Een sekswerker werkt met seks, maar hoeft niet per se seksuele handelingen te verrichten. Vaak wordt gedacht dat een sekswerker altijd een prostituee is. Dit is niet waar. Een sekswerker kan ook een meesteres, webcamgirl of stripper zijn. Een prostituee is altijd een sekswerker, maar een sekswerker is niet altijd een prostituee.

Zo kan Sterk Huis jou helpen

Wil je praten over je werk als sekswerker of loop je rond met een bepaalde vraag? Dan ben je bij PMW013 aan het goede adres. Wil je weten hoe je je werk veilig uitvoert? Hoe je omgaat met lastige klanten? Heb je een nare ervaring meegemaakt? Of ben je op zoek naar een goede boekhouder? We bieden een luisterend oor en denken graag met je mee. Sekswerk is werk, missstanden moet je aanpakken!

Iedereen kan bij PMW013 terecht

Het maakt niet uit wie je bent, op welke manier je werkzaam bent of dat je je werk in openheid of in het geheim uitvoert: bij ons kun je vrijuit praten. Wij hebben een beroepsgeheim en oordelen nooit.

Wie zijn we

Bij PMW013 werken we in teams samen. We bieden ondersteuning, begeleiding en geven antwoord op al je vragen. Of dit nu een praktische vraag is over wonen, financiën of een opleiding. Of hoe je met bepaalde situaties die bij sekswerk komen kijken om moet gaan. Je kan ons alles vragen!

RFmr2022_SH_PMW013_7803

 

Wendy

Ervaringsdeskundige en vertrouwenspersoon
06 82 21 85 45

Ik ben Wendy en heb al zo’n 20 jaar ervaring met diverse taken van onze mooie bijzondere wereld. Ik ben spontaan, open, eerlijk en een warm persoon en hou ervan om mensen met elkaar te verbinden. Ik ben een echt mensen – mens!

Maaike

 

Maaike

Ervaringsdeskundige
06 43 14 72 38

Ik ben Maaike en werk al drie jaar als professional met veel liefde bij PMW. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om deel te nemen aan een proces in jou leven. Dit gaat gepaard met humor en een echt rauw randje. Naast het ondersteunen van (ex) sekswerker en slachtoffers van mensenhandel vind ik het erg belangrijk om de positie te versterken door het geven van voorlichtingen en workshops. Ook kun je mij iedere vrijdag vinden bij het inloop spreekuur bij GGD Tilburg. Ik zie je, ik hoor je!

Geesje

 

Geesje

Trajectbegeleider
06 39 83 78 65

Ik heet Geesje Wielens en ben als trajectbegeleider betrokken bij PMW013. Ik begeleid sekswerkers die vragen hebben over zaken die spelen in hun leven. Ik sluit daarbij aan op de vraag van de sekswerkers en haar wensen.

Joyce

 

Joyce

Trajectbegeleider
06 41 76 28 15

Hoi, Ik ben Joyce, werkzaam binnen Sterk Team, (vervangteam van Sterk Huis). Sinds begin 2022 werk ik ook voor PMW013 en ben als trajectbegeleider binnen dit team werkzaam. Wij werken nauw samen met de ervaringsdeskundigen. Ik vind mijn werk leuk en ik sluit graag aan bij sekswerkers om samen met hen te onderzoeken wat er moet gaan gebeuren. Ik ben iemand die naast de mens gaat staan.

Michelle

 

Michelle

Trajectbegeleider
06 24 35 91 15

Mijn naam is Michelle en ik ben werkzaam als trajectbegeleider bij PMW013. Naast het werk bij PMW werk ik als ambulant hulpverlener binnen Team Veilig Verder, waarin ik mij vooral richt op het vergroten van de veiligheid en het ondersteunen van mensen in afhankelijkheidsrelatie. Als persoon ben ik betrouwbaar, transparant en denk ik graag met mensen mee over verschillende hulpvragen!

Femke

 

Femke

Verpleegkundige
06 82 30 35 34

Karlien

 

Karlien

Teamleider
06 39 49 70 72

Ik ben Karlien van Eijck, zo’n 17 jaar werkzaam binnen de vrouwenhulpverlening en vanuit Sterk Huis als teamleider verbonden aan PMW013. Ik werk vanuit de visie dat het verbinden van mensen een verdraagzamer samenleving maakt. We staan met PMW013 open voor alle vragen over in- en uitstappen binnen het sekswerk en de positie van de sekswerker te verstevigen. Dit team is een mooie mix van hulpverleners en ervaringscoaches die hand in hand de trajecten begeleiden en elkaar ten behoeve van het traject elkaar versterken.

Vertrouwenspersoon

Heb je een nare ervaring gehad als sekswerker? Of maak je je zorgen om een sekswerker? Wendy is een geaccrediteerd vertrouwenspersoon (via de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen). Zij is het eerste aanspreekpunt als het gaat om misstanden, slechte werkomstandigheden, mensenhandel, klachten etc. Je kan anoniem contact met haar opnemen via 06-82218545 of wendyvanderjagt@sterkhuis.nl.

Inloopspreekuur

Elke vrijdag is er een inloopspreekuur in samenwerking met de GGD. Tijdens dit inloopspreekuur kun je binnen wandelen en al je vragen stellen. Je kan een op een met een van de twee ervaringsdeskundige praten. Alles wat jij vertelt of vraagt is natuurlijk vertrouwelijk. Je bent van harte welkom. Het inloopspreekuur is van 14:00 tot 15:00 uur. Wil je liever een afspraak inplannen? Dat kan tussen 13:00 en 14:00 uur. Dit kun je online doen via de GGD. Je bent welkom op het Reitseplein 3 in Tilburg.

Klankbordgroep

De klankbord groep is er vóór en dóór (ex)sekswerkers. Elke eerste maandag van de maand komen zij samen om ervaringen te delen. Wil je langskomen? Dat kan tussen 19:00 en 21:00 bij MST (Lindestraat 37, Tilburg). Ook worden ze regelmatig gevraagd om feedback te geven op het prostitutiebeleid van diverse gemeentes. Ben je geïnteresseerd in de klankbordgroep? Neem eens een kijkje op de website of bel naar 06 82 21 85 45.

Artikelen over dit onderwerp

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis