Seksueel misbruik

Sterk Huis helpt om seksueel misbruik te stoppen
seksueel_misbruik-sterk-huis

Ben je seksueel geïntimideerd, aangerand of verkracht?
Of heb je te maken met de gevolgen van sexting?
Aarzel niet en neem contact op met Sterk Huis.

Jaarlijks krijgen duizenden jongeren, vrouwen en mannen te maken met seksueel misbruik. Soms voelen zij zich bedreigd door een (ex-)partner of door familie. Seksueel misbruik is een traumatische gebeurtenis die lastig is om te verwerken. Het kan ernstige emotionele problemen veroorzaken. Denk aan gevoelens van verdriet, angst, schaamte, schuld en boosheid.

Problemen een plek geven

Het kan lastig zijn om te verwerken wat je hebt meegemaakt en om het seksuele misbruik een plek te geven. Wij helpen je daar bij. Sterk Huis biedt individuele hulp, specifiek gericht op jouw situatie en omgeving. Zo helpen we je om de gebeurtenis een plekje te geven. Ook gaan we er samen met jou voor zorgen dat je in de toekomst niet meer tegen dezelfde problemen aanloopt.

Kom veilig in contact met ons

Bij Sterk Huis werken hulpverleners met veel ervaring op het gebied van seksueel misbruik. Zij snappen wat jij hebt doorgemaakt of nog altijd doormaakt. Samen met jou brengen ze jouw situatie in kaart en zorgen ze ervoor dat jij de hulp krijgt die je nodig hebt. Dit gebeurt altijd vertrouwelijk en in overleg met jou. Want jouw veiligheid staat voorop.

Miranda Jacobs
Miranda Jacobs
Klantenbureau
Joni Swaans
Joni Swaans
Klantenbureau

Artikelen over dit thema

Downloads en folders