Hulp bij seksueel misbruik

Sterk Huis helpt seksueel misbruik te stoppen
seksueel_misbruik-sterk-huis

Ben je seksueel geïntimideerd, aangerand of verkracht?
Of heeft iemand jouw naaktfoto doorgestuurd?
Aarzel niet en neem contact op met Sterk Huis.

Seksueel misbruik

Jaarlijks krijgen duizenden jongeren, vrouwen en mannen te maken met seksueel misbruik. Soms voelen zij zich bedreigd door een (ex-)partner of door familie. Seksueel misbruik is een traumatische gebeurtenis die lastig kan zijn om te verwerken. De gevolgen zijn voor ieder slachtoffer anders.  Vaak zorgt het voor gevoelens van verdriet, angst, schaamte, schuld en boosheid.

Van probleem naar oplossing

Sterk Huis staat klaar voor vrouwen, mannen en kinderen die te maken hebben (gehad) met seksueel misbruik. Sterk Huis biedt slachtoffers hulp die specifiek gericht is op hun situatie en omgeving. Zo helpen we hen om de gebeurtenis een plek te geven. Samen werken we aan een betere toekomst.

Sterk Huis helpt jou verder

Heb jij te maken (gehad) met seksueel misbruik? Kom dan veilig in contact met ons. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder. Zij begrijpen wat jij doorgemaakt hebt of nog steeds doormaakt. Al onze hulp is vertrouwelijk en wij ondernemen niets zonder overleg met jou. Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Artikelen over dit thema

xxl-e1513423869436
Exposed op Telegram

Honderden personen zijn maandelijks het slachtoffer van exposing: het ongevraagd verspreiden van naaktbeelden op sociale media. Dit blijkt uit het…

Downloads en folders