Opvoeden en ouderschap

Wanneer je hulp nodig hebt bij de opvoeding van je kind
opvoeding_ouderschap

Het opgroeien en opvoeden van een kind kan lastig zijn. Zeker als er thuis problemen spelen. Dreigt een situatie uit de hand te lopen, dan kun je altijd bij ons terecht.

Een gezin is ontzettend dynamisch. Verschillende persoonlijkheden komen bij elkaar en iedereen vervult zijn eigen rol. Het is een flinke klus om een gezin succesvol draaiende te houden. Opvoeden gaat gepaard met kleine en grote zorgen. Niet zo gek dus dat het af en toe wat minder soepel loopt in het gezin. Dat is dan ook helemaal geen schande.

Ondersteuning bij (tiener)moeders en gezinnen

Als zaken echter structureel mislopen, wordt het tijd om daar wat aan te doen. Elk kind heeft het recht om warm en veilig op te groeien. Sterk Huis ondersteunt bij de opvoeding en het ouderschap voor (tiener)moeders en gezinnen. Gezamenlijk kiezen we de vorm van gezinshulp die het beste aansluit op jouw situatie.

Herken jij je in een van de onderstaande situaties?

Klik op het onderwerp en kom te weten hoe Sterk Huis jou kan helpen.

Neem contact met ons op

Loop jij tegen grote uitdagingen in de opvoeding aan? Dan gaan onze ervaren hulpverleners graag samen met jou op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Schaam je vooral niet en klop gewoon bij ons aan. Doordat wij dagelijks met opvoedproblemen bezig zijn, kunnen we je vaak goed en snel helpen. Dat is niet alleen in het belang van jouw kind, maar ook in jouw belang.

Margriet Kusters
Margriet Kusters
Klantenbureau

Artikelen over dit thema