Opvoeden en ouderschap

Sterk Huis helpt bij de opvoeding van jouw kind
opvoeding_ouderschap

Loop jij tegen uitdagingen aan in de opvoeding van je kind? Dan staat Sterk Huis voor jou klaar. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over opvoeden en ouderschap.

Opvoeding en ouderschap

Elke ouder/verzorger heeft wel eens vragen over de opvoeding van zijn of haar kind. Het opvoeden van een kind is namelijk niet altijd even makkelijk, zeker wanneer er thuis problemen spelen. Het is daarom goed om steun of advies te vragen wanneer je voor uitdagingen in de opvoeding komt te staan.

Van probleem naar oplossing

Sterk Huis biedt hulp en advies aan ouders/verzorgers rondom de opvoeding van hun kind(eren). We gaan op zoek naar de beste manier voor hoe zij de opvoeding van hun kind kunnen vormgeven. We werken toe naar een oplossing die het beste werkt voor zowel het kind als ouder/verzorgers. Zo werken we met het hele gezin aan een betere toekomst.

Herken jij je in een
van de onderstaande situaties?

Klik op het onderwerp en kom te weten
hoe Sterk Huis jou kan helpen.

Sterk Huis helpt jou verder

Heb jij een vraag over de opvoeding van jouw kind? Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder. Al onze hulp is vertrouwelijk en wij ondernemen niets zonder overleg met jou. Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Artikelen over dit thema

photo-1417577792096-106a2c4e353d
6x braver

Younes (16) gaat volgend jaar naar zijn examenjaar en maakt grote kans om te slagen. Maar hij was niet altijd…