Hulp bij ontwikkeling en gedrag

Sterk Huis helpt kinderen prettig opgroeien
ontwikkeling-gedrag

Maak jij je zorgen over het gedrag of de ontwikkeling van je kind? Is jouw kind bijvoorbeeld extreem druk, angstig of driftig? Dan staat Sterk Huis voor jou klaar. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over opgroeien.

Ontwikkeling & gedrag

Kinderen en jongeren hebben allemaal weleens zo’n dag dat ze drukker of juist stiller zijn dan normaal. Niets om je meteen zorgen over te maken. Er zijn echter ook kinderen die regelmatig heel druk zijn of die geen contact willen leggen met leeftijdsgenoten. Dat kan wijzen op een gedragsstoornis, maar ook voortkomen uit vervelende gebeurtenissen waar een kind mee te maken heeft (gehad).

Van probleem naar oplossing

Sterk Huis helpt ouders/verzorgers als zij tegen uitdagingen aanlopen rondom het probleemgedrag of de ontwikkeling van hun kind. We kijken naar de oorzaak van het gedrag van het kind, helpen ouders/verzorgers signalen te herkennen en geven advies over wat zij hiermee kunnen doen. Daarna gaan we samen op zoek naar een oplossing die werkt voor zowel het kind als ouder/verzorgers. Zo werken we met het hele gezin aan een betere toekomst.

Herken jij je in een
van de onderstaande situaties?

Klik op het onderwerp en kom te weten
hoe Sterk Huis jou kan helpen.

Sterk Huis helpt jou verder

Heb jij een vraag over de ontwikkeling of het gedrag van jouw kind? Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder. Al onze hulp is vertrouwelijk en wij ondernemen niets zonder overleg met jou. Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Artikelen over dit thema

Downloads en folders

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis