Hulp bij opvoeden en ouderschap

Sterk Huis helpt bij de opvoeding van jouw kind
opvoeding-ouderschap

Loop jij tegen uitdagingen aan in de opvoeding van je kind? Dan staat Sterk Huis voor jou klaar. Wij bieden hulp bij opvoeden en beantwoorden je vragen rondom ouderschap.

Opvoeding en ouderschap

Elke ouder/verzorger heeft wel eens vragen over de opvoeding van zijn of haar kind. Het opvoeden van een kind is namelijk niet altijd even makkelijk, zeker wanneer er thuis problemen spelen. Het is daarom goed om steun, advies of begeleiding te vragen wanneer je voor uitdagingen in de opvoeding komt te staan.

Van probleem naar oplossing

Sterk Huis biedt hulp en advies aan ouders/verzorgers rondom de opvoeding van hun kind(eren). We gaan op zoek naar de beste manier voor hoe zij de opvoeding van hun kind kunnen vormgeven. We werken toe naar een oplossing die het beste werkt voor zowel het kind als ouder/verzorgers. Zo werken we met het hele gezin aan een betere toekomst.

Herken jij je in een
van de onderstaande situaties?

Klik op het onderwerp en kom te weten
hoe Sterk Huis jou kan helpen.

Sterk Huis biedt hulp bij opvoeden

Heb jij een vraag over de opvoeding van jouw kind? Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder. Al onze hulp is vertrouwelijk en wij ondernemen niets zonder overleg met jou. Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Artikelen over dit thema

die ene jongere
Die ene jongere.

Stille waters, diepe gronden Ruim negentien jaar geleden zag hulpverlener Leonie van Oosterum (56) een stil meisje binnenkomen op de…

Baby handje
Jong moeder worden

Jonge (aanstaande) moeders hebben met dezelfde zaken te maken als andere moeders, toch zijn er voor jullie sommige dingen iets…

Downloads en folders

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis