Girls & Boys Talk

#ikdachthetniet

Bij Girls & Boys Talk leer je grenzen te stellen bij seksualiteit en intimiteit. Regelmatig lees of hoor je over seksueel grensoverschrijdend gedrag: sexting, loverboys, seksueel misbruik, #metoo, naaktfoto’s die ongevraagd worden gedeeld. Hoe voorkom je dat je daarmee in de problemen raakt? Door je grenzen en waarden en normen over seksualiteit te bepalen. Dat leren meiden en jongens vanaf 12 jaar bij Girls & Boys Talk.

Voor wie?

Er zijn aparte groepen voor meiden en jongens. Er kunnen maximaal tien meiden of jongens aan deelnemen. De groepen zijn apart voor jongens en apart voor meiden.
Voor scholen biedt Sterk Huis desgewenst een cursus op maat aan.

We besteden aandacht aan

Je leert grenzen te bepalen in seksualiteit en relaties. Wat is voor jou goed en wat wil je niet? Hoe geef je dat duidelijk aan? Met gebruik van filmpjes, discussie, spel, creatieve opdrachten, reflectieoefeningen bespreek je onderwerpen als seksualiteit, grenzen, wensen en intimiteit.

Zo werkt het

In een groep met anderen meiden of jongens van jouw leeftijd ga je aan de slag met thema’s die te maken hebben met wat je hebt meegemaakt. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: grenzen en wensen, social media en het delen van je verhaal.
De cursus duurt 8 weken (2 uur per week) en is interactief. De cursus wordt gegeven in een veilige en vertrouwde omgeving met vaste begeleiding.

Aanmelden

Aanmelden kan via het klantenbureau van Sterk Huis.
Er is wel een beschikking van de gemeente nodig.

Download flyer

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis