Ik heb te maken met agressie

Ik word mishandeld

Agressie en geweld kunnen zorgen voor een onveilig gevoel en een onveilige situatie. Het kan heel lastig zijn om uit zo’n gewelddadige situatie te stappen. Het kan zijn dat jij je schuldig voelt of dat je veel schaamte voelt om de situatie waarin je zit. Weet dat het nooit jouw schuld is als je mishandeld wordt. Het is dan ook belangrijk om hulp te zoeken. Wij kunnen je helpen om het geweld te stoppen.

Hoe kan Sterk Huis jou helpen?

Huiselijk geweld raakt het hele gezin. Als het mogelijk is, richten we onze hulp dan ook op alle leden van het gezin. Natuurlijk alleen als jij aangeeft dat dat goed is, en misschien pas in een later stadium. Jouw veiligheid staat voorop en is altijd onze prioriteit.

Tijdens ons eerste gesprek kijken we naar welke stappen er nodig zijn om jouw veiligheid te kunnen garanderen. Of je nu kind, jongere, vrouw of man bent. Wij zijn er voor slachtoffers, voor getuigen, maar ook voor plegers van geweld. Al deze groepen kunnen met onze hulp een negatieve spiraal van geweld doorbreken.

Wij vinden het belangrijk dat onze hulp aansluit op jouw situatie. Ieder mens en iedere situatie is namelijk anders. We leren je goed kennen en helpen je met het verwerken van pijnlijke gebeurtenissen. Ook helpen we je bij het vergroten van je weerbaarheid en zelfvertrouwen Samen werken we aan jouw herstel, aan een leven zonder geweld.

Artikelen over dit onderwerp

RFmr20190927_Y9A8871
Dromen in vervulling

Sharina (34 jaar) wist te ontsnappen uit een gewelddadige relatie Werk en opleiding zijn belangrijk voor een veilig en zelfstandig…

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis