Training ‘seksualiteit, intimiteit en relaties’

Training seksualiteit, intimiteit en relaties

Seksualiteit is een persoonlijk thema. Iedereen geeft hier een eigen invulling aan en heeft hier een eigen kijk op. Cultuur en geloof beïnvloeden seksueel gedrag, seksuele beleving, opvattingen en de wijze waarop seksualiteit wordt besproken. Ze bieden een leidraad op basis waarvan cliënten belangrijke beslissingen maken. Het is belangrijk dat er oog is voor de opvattingen rondom seksualiteit bij de cliënten vanuit verschillende culturen. Er mag een verschil zijn tussen verschillende waarden en normen binnen de samenleving. Intieme vraagstukken doet een continue beroep op de eigen basishouding en het reflectievermogen van de professional.

 

In de training Seksualiteit Intimiteit en Relaties doen deelnemers kennis en vaardigheden op die nodig zijn om reflectief en effectief te kunnen werken rondom de gezonde seksuele ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Deelnemers krijgen inzicht in de eigen rol en houding ten opzichte van de volgende thema’s; Seksuele ontwikkeling, Seksuele en relationele vorming (voorlichting), diversiteit en handelingsverlegenheid, dilemma’s rondom intieme vraagstukken.

De training ‘seksualiteit, intimiteit en relaties’ duurt een dag en wordt verzorgd door trainers Margot Bak, Jesse Lapien en Serife Cetin.

de kosten voor deelname zijn € 285,00

de training is SKJ geregistreerd.

 

sessies:

12 juli of 11 oktober van 09.00-16.30 uur bij Sterk Huis in Goirle. deze sessies zijn aan te vragen met het STAP Budget.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op met Sterk Huis, via academie@sterkhuis.nl of Jesse Lapien  06-83660318 jesselapien@sterkhuis.nl

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis