Zoektocht naar pleegouders in volle gang

Op dit moment wachten meer dan dertig kinderen op een pleeggezin. Omdat elk kind dat moet wachten op een warm en veilig thuis te veel is, zijn Sterk Huis Pleegzorg en Willem II Betrokken samen op zoek naar meer pleegouders. Want die zijn hard nodig.

Op de Facebookpagina: Jolanda en Vivian zoeken een pleeggezin, is de zoektocht in volle gang. Aan de hand van korte profielen zoeken Jolanda en Vivian geschikte pleegouders. Je kan al pleegouder worden voor één weekend in de maand of alleen de vakanties. Maar we zoeken ook gezinnen waar een kind voor langere tijd mag opgroeien.

De wedstrijd Willem II – FC Utrecht staat in het teken van pleegzorg. Op de tribune zitten 300 pleegkinderen en ouders, waarvan sommige nog nooit live een wedstrijd hebben meegemaakt. Ook dragen pleegkinderen het middencirkeldoek.

Denk jij wel eens na over het pleegouderschap? Bezoek dan de informatieavond op 7 november om 20.00 uur in het Koning Willem II stadion. Kijk voor meer informatie op: www.sterkhuis.nl/pleegzorg 

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis