Week van de Pleegzorg bij Sterk Huis

Van 31 oktober tot en met 7 november is het de week van de Pleegzorg in Nederland. In deze week staan pleegzorg en pleeggezinnen extra in de aandacht. Want nieuwe pleegouders zijn nog steeds hartstikke hard nodig. Op dit moment wachten er in onze regio meer dan 30 kinderen op een pleeggezin. Tijdens de week van de pleegzorg geven we de werving extra aandacht en zetten we onze pleegouders- en kinderen in het zonnetje. Wat staat er op het programma?

 • 28 oktober
  Wedstrijd Willem II – FC Utrecht staat in het teken van de zoektocht naar meer pleegouders
 • 31 oktober
  Start ‘doneer je sporthek’ actie
 • 3 – 4 november
  Gratis bezoek aan Duinrell voor onze pleeggezinnen
 • 5 november om 20.00
  Live chat ‘Jolanda en Vivian zoeken een pleeggezin’
 • 7 november
  Op de koffie bij een pleeggezin
 • 7 november
  Informatie avond pleegzorg in het Willem II Stadion

Samenwerking Willem II en Sterk Huis

We openen op 28 oktober samen met Willem II de wedstrijd tegen FC Utrecht. Alle pleeggezinnen van Sterk Huis zijn uitgenodigd om de wedstrijd te bekijken. Voor de wedstrijd dragen kinderen het ‘middenstip-doek’ het veld op. Om Daarna natuurlijk Willem II aan te moedigen!

Doneer je sporthek voor Pleegzorg Sterk Huis

Op 31 oktober starten we  bij Willem II de nieuwe actie: ‘Doneer je sporthek’. Sportclubs hangen voor deze actie een pleegzorg banner aan hun hek om zo aandacht te vragen voor pleegzorg. Wilt jouw sportclub ook meedoen? Stuur dan een berichtje naar pleegzorg@sterkhuis.nl. Inmiddels zijn er al 30 sportclubs in Midden-Brabant die meedoen!

Jolanda en Vivian zoeken een pleeggezin 

Op 5 november is er van 20.00 tot 21.00 uur een live chat op facebook met Jolanda en Vivian. Zij zijn matchers van Pleegzorg Sterk Huis en mensen kunnen al hun vragen over pleegzorg aan hun stellen. Zoals: Hoe word je pleegouder? Hoe gaat het in zijn werk? Om welke kinderen gaat het?

Informatieavond over Pleegzorg

We sluiten de week af met een informatieavond op woensdag 7 november van 20.00 – 22.00 uur in het Willem II stadion. Mensen die meer willen weten over pleegzorg en zich afvragen of het misschien iets voor hen is, zijn van harte welkom.

Heeft u vragen? Wilt u de infoavond bezoeken? Of de actie Doneer je sporthek steunen? Stuur een mal naar pleegzorg@sterkhuis.nl

 

 

 

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis