De Kansenkrant #3 is er weer!

Doe mee in de nieuwe jeugdzorg!

De jeugdzorg is op dit moment heel erg in beweging. Dit heeft gevolgen voor alle medewerkers die in de jeugdzorg werken.  Maar hoe bereid jij je voor op de toekomst? Wacht je af wat er gebeurt? Onderneem je actie? En hoe pak je dat aan? Om je mee te nemen in de veranderingen heeft FCB in opdracht van de vakbonden en de werkgeversorganisatie Jeugdzorg Nederland de campagne ‘Doe mee in de nieuwe jeugdzorg’ ontwikkeld.
In het kader van deze campagne  is de KansenKrant ontwikkeld die onder alle medewerkers in de jeugdzorg wordt verspreid. In deze krant, die nu voor de derde maal verschenen is, komen collega’s van verschillende organisaties aan het woord die midden in de veranderingen staan. Wat kost het hen en vooral ook: wat levert het op? Verder word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en krijg je tips hoe je in actie kunt komen. Laat je inspireren en bedenk voor jezelf wat je wilt!
Op de website www.doemeeindenieuwejeugdzorg.nl vind je allerlei links naar handige middelen die je op weg kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een test die aangeeft waar jouw kracht zit maar ook hulp bij het maken van een cv, trainingen en informatie over de EVC-procedure.
De KansenKranten werden tot nu toe via de leidinggevende aangeboden. Nu tijdens de vakantieperiode liggen deze op de verdiepingen, kantine en receptie van de Rillaersebaan en bij de receptie en de kantine van de Tilburgseweg.  Neem er een mee en kijk er eens in.
Voor meer informatie kun je de dienst P&O benaderen.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis