Richtlijnen corona bij Sterk Huis

Het afgelopen weekend heeft het RIVM geadviseerd aan alle inwoners van de provincie Noord-Brabant om bij verkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven en sociale contacten te vermijden. Deze maatregel blijft in ieder geval tot het begin van deze week van kracht. Het RIVM  komt met dit advies, omdat het de bron van een aantal besmettingen in Brabant niet kan achterhalen.

Sterk Huis volgt het advies van het RIVM. Wij vragen u om bij verkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven. Als kinderen met klachten toch naar Sterk Huis komen, worden zij in overleg met ouders terug  naar huis gestuurd.

Als kinderen die bij Sterk Huis verblijven klachten hebben dan laten wij dit aan jullie weten. In overleg zorgen we dan voor een passende oplossing.

Heeft u een afspraak met een ambulant hulpverlener van Sterk Huis? Wij voeren de afspraak bij telefonisch. Wanneer dit niet mogelijk is dan wordt de afspraak verzet. Wordt u getest op het coronavirus of is er bij u geconstateerd dat u besmet bent met het coronavirus? Meld dit dan aan je ambulant hulpverlener.

Wij vragen om iedereen om zoveel mogelijk vanuit gezond verstand en eigen verantwoordelijkheid te handelen. Dit geldt voor zowel cliënten, die hierin voor zichzelf als voor hun kinderen een goede afweging moeten maken, als voor alle medewerkers van Sterk Huis.

In samenwerking met een casemanager van de GGD bereiden wij ons voor op verschillende situaties die zich de komende tijd kunnen voordoen. Daarnaast volgen we bij Sterk Huis de belangrijkste maatregelen op van de GGD:

Met deze afspraken hopen we het virus buiten Sterk Huis te houden. Mochten er nieuwe richtlijnen komen die wij opvolgen dan brengen we jullie daarvan op de hoogte. We hopen op begrip voor de keuzes die we maken.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u deze stellen via communicatie@sterkhuis.nl

Met vriendelijke groet,

Lian Smits en Bram Luijten Bestuurder en directeur Sterk Huis

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis