Informatiebijeenkomst over pleegzorg

Voor meer dan 22.000 kinderen in Nederland is een veilig en stabiel thuis niet vanzelfsprekend. Help een kind zo thuis mogelijk op te groeien. Benieuwd wat jij kunt doen? Kom dan naar onze informatieavond over pleegzorg op 10 december 2019 of kijk op de website www.openjewereld.nu  Daar kun je een magazine aanvragen en verhalen lezen, een podcast van pleegkinderen luisteren, een filmpje van pleegouders bekijken. Ook een ouder deelt zijn verhaal met jou

Informatiebijeenkomst in Tilburg

Hoe is het om pleegouder te zijn? Hoe word je pleegouder? Om wat voor kinderen gaat het? Welke verschillende vormen van pleegzorg zijn er? Kun je werk en pleegzorg combineren? Daarover gaat de informatieavond van Pleegzorg van Sterk Huis op 10 december, van 20.00 uur tot 22.00 uur in MFA Het Spoor.

Een pleegmoeder van Sterk Huis vertelt over haar ervaringen en een medewerker van pleegzorg informeert over de voorbereiding en de begeleiding. Je kunt vrijblijvend kennismaken met wat je als pleegouder kunt betekenen voor een kind. Pleegzorg kan voor korte of lange tijd zijn of regelmatig een weekend en een deel van de vakantie. Wat past bij jou? Pleegouders zijn heel divers: alleenstaand, met partner of met gezin, ook senioren en mensen die werken kunnen veel voor een kind betekenen als pleegouder. Een groot huis of veel geld is niet nodig. Het is wel belangrijk dat pleegouders een kind veiligheid, stabiliteit en rust kunnen bieden.

De bijeenkomst is op dinsdagavond 10 december, van 20.00 uur tot 22.00 uur in MFA Het Spoor, Schaepmanstraat 36, 5041 AR Tilburg. Je kunt je opgeven voor deze via telefoon (013) 530 94 00 of stuur een mail naar pleegzorg@sterkhuis.nl. Je ontvangt dan een informatiepakket.

Op www.pleegzorg.nl staat uitgebreide informatie over pleegzorg.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis