Huiselijk geweld en kindermishandeling (oud)

Wij maken ons sterk voor een leven zonder geweld

Een veilig gevoel is de basis van een prettig leven. Voor veel mensen een vanzelfsprekendheid, maar helaas zijn er veel kinderen, vrouwen en mannen die zich onveilig voelen. Sterk Huis kan jou helpen om uit deze nare situatie te komen.

Vaak wordt het gevoel van onveiligheid veroorzaakt door iemand uit de persoonlijke sfeer. Dat maakt het alleen maar moeilijker om hulp te zoeken, want je wil niemand afvallen. Bij Sterk Huis aankloppen voor hulp is dan ook een ontzettend grote stap. Maar onthoud: het is wel een hele belangrijke stap. De beste stap die jij in jouw situatie kunt zetten.

Veilig en vertrouwelijk

Bij Sterk Huis werken alleen maar mensen die voor 100% te vertrouwen zijn. Het zijn betrokken, goed opgeleide specialisten, die dagelijks werken met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij. Ze weten dus als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw verhaal veilig is. Met ons praat je in een beschermde omgeving, zonder dat je bang hoeft te zijn dat iemand erachter komt. Je kunt ervan op aan dat er geen andere mensen betrokken worden zonder jouw toestemming, ook je familie niet.

Voor een betere toekomst

Of het nu gaat om acute opvang of om bijvoorbeeld het inschakelen van Veilig Thuis, de hulpverleners van Sterk Huis zoeken samen met jou naar de beste oplossing. Alles gebeurt met de grootste zorg en altijd in goed overleg met jou.

Herken jij je in een van de onderstaande situaties?

Klik op het onderwerp en kom te weten hoe Sterk Huis jou kan helpen.

Neem contact met ons op

Deze hulpverleners maken zich sterk voor jouw veiligheid. Door hun ervaring met mensen die in een soortgelijke situatie als jij zaten, weten ze precies wat ze moeten doen om jou te kunnen helpen. Maak kennis met de mensen die ervoor gaan zorgen dat jij je blik weer op de toekomst kunt gaan richten.

Ebru Arslan
Ebru Arslan
Klantenbureau
Marielle van Oort
Marielle van Oort
Klantenbureau

Artikelen over dit thema

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis