Ik zoek een pleeggezin

Als je zoekt naar een fijne plek voor een kind is het belangrijk dat dit goed aansluit bij de behoefte van het kind en de wensen van de ouder(s). Dit vraagt om zorgvuldigheid en aandacht. Dit is maatwerk en noemen wij matching. Omdat iedereen voor de beste match wil gaan kan dit wat tijd in beslag nemen. Om tot een goede match te komen brengen we eerst de behoefte en wensen in kaart. Sluiten deze op elkaar aan dan vindt er een kennismaking plaats. Als iedereen zijn of haar vertrouwen heeft uitgesproken, is de match rond! 

“Waarom ik mijn kinderen naar een pleeggezin breng? Omdat ik van ze houd!”

Moeder Ine (28) beweegt van heftig verleden naar stabiele toekomst

Jolanda en Vivian nemen jullie mee wat ze kunnen betekenen.

Als je meer wilt weten over de Matching bij Pleegzorg

Als je meer wilt weten over Kindgerichte werving.

Beschikbare pleeggezinnen

Bij Sterk Huis staan er ruim 25 pleegouders klaar om een kind op te vangen. Ben jij als hulpverlener op zoek naar een passend gezin, kijk dan eens welke gezinnen bij Sterk Huis een fijne plek te bieden hebben. Alle gezinnen zijn opgeleid en gescreend door Sterk Huis en hebben een vaste begeleider.

Wij kennen de pleeggezinnen goed en jullie de kinderen. Samen vinden we een match!

Bekijk hieronder welke gezinnen een fijne plek kunnen bieden, wie ze zijn, waar ze wonen en wat ze voor een kind kunnen betekenen. Denk je een passend pleeggezin te hebben gevonden? Klik dan op meer informatie en wij nemen contact met je op. We kijken dan samen of er een match kan ontstaan.

Het weekend/vakantie gezin biedt mij

"LUCHT, RUIMTE EN PERSPECTIEF"

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een gezin, zit er geen passend gezin tussen of heb je een andere vraag? Jolanda en Vivian werken bij Sterk huis en helpen jou graag verder.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we het beste contact met je opnemen?
Ik ben een:

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis