Kinderdagverblijf Hebe

Ik woon bij Sterk Huis en heb interesse in kinderopvang

Soms moet je werken, naar school of bij een belangrijk gesprek aanwezig zijn. Of soms heb je gewoon even tijd voor jezelf nodig. Op die momenten kan je kind terecht bij Hebe: de kinderdagopvang-plus voor kinderen van Sterk Huis.

Kleinschalige en maatgerichte kinderopvang

Hebe is een kleine kinderopvang-plus voor kinderen van 0 tot 4 jaar die bij Sterk Huis wonen. Deze kinderen hebben vaak veel meegemaakt, waar de pedagogisch medewerkers van Hebe extra aandacht voor hebben. Je kind krijgt bij Hebe alle ruimte om te spelen, leren, groeien en om zich verder te ontwikkelen.

Je kind krijgt wat het nodig heeft

Bij Hebe houden wij rekening met afkomst, religie en het eigen verhaal van de ouder(s) en het kind. Samen maken we een persoonlijk plan voor je kind, wat aansluit bij de hulp en begeleiding die jullie bij Sterk Huis ontvangen. Je weet dus zeker dat je kind krijgt wat het nodig heeft.

Baby- en peutergroep

Hebe is verdeeld in twee groepen: een babygroep en een peutergroep. Je kind is welkom op de babygroep vanaf zes weken, na de eerste vaccinaties. We bieden alle kinderen op de babygroep een eigen voedings- en slaapschema. Wanneer je kind gaat lopen en kletsen, stroomt het door naar de peutergroep. Op deze groep hebben we een dagritme met vaste eet- en drinkmomenten en mogelijk nog een slaapje.

Artikelen over dit onderwerp

Welkom bij Hebe!

Heb je interesse om je kind naar kinderopvang-plus Hebe te brengen? Neem contact op met je ambulant hulpverlener (gekoppeld aan verblijf) voor meer informatie of bekijk het informatieboekje. 

Je kind kan starten bij Hebe na een intakegesprek. Tijdens de intake maken we kennis met elkaar, vertel je meer over je kind en komen we samen tot een plan waar jullie je goed bij voelen. Vervolgens krijg je een eigen mentor (tevens je vaste aanspreekpunt) toegewezen. In overleg met je ambulant hulpverlener bepaal je welke dagdelen je kind naar de opvang van Hebe gaat.

Hebe: de kinderdagopvang-plus voor kinderen die bij Sterk Huis wonen.

Kinderopvang-plus Hebe, onderdeel van Sterk Huis, is geopend van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 17:30 uur (op vrijdag tot 17:00 uur) 

Rillaersebaan 75 in Goirle | Bereikbaar via:
Hebe@sterkhuis.nl of 013 751 10 62. 

Hebe is een erkend kinderdagverblijf en werkt volgens de GGD-normen:
zie het inspectierapport voor meer informatie.

Download de flyer

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis