Leren en werk

Bouwen aan de toekomst
ontwikkeling-gedrag

Sterk Huis gunt iedereen een veilig en zelfstandig leven. Samen met onze cliënten werken we aan kansen op een betere toekomst. Een opleiding en werk zijn belangrijke voorwaarden voor een sterke basis, waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Studie maakt je sterker. En door werk word je weerbaarder. Daarom vinden we het bij Sterk Huis belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen. Dat vergroot je kansen op een veilig en zelfstandig leven enorm. Wij maken het mogelijk om te kunnen leren op afstand. Ook bieden we gezinnen de mogelijkheid om hun leven zelfstandig te organiseren. We leren je zelf je financiën te regelen en toeslagen aan te vragen, bijvoorbeeld de kinderopvangtoeslag.

Werken en leren binnen Sterk Huis

Werkervaringsplaatsen vind je bij Sterk Huis in de koffiebar, in de catering en in onze winkel in gebruikte kleding en speelgoed. Cliënten kunnen daar werkervaring opdoen en diverse cursussen volgen. We richten ons op werkervaringsplaatsen waarbij de kans op doorstroming naar een leertraject of naar regulier werk het grootst is.

In samenwerking met scholen

Sterk Huis werkt nauw samen met scholen, waaronder het Entreecollege Tilburg. Het Entreecollege geeft tienermoeders en jonge moeders de kans om hun opleiding af te ronden. Ook als jij je vmbo nog niet hebt afgerond, heb je bij de entreeopleiding meer tijd om uit te vinden wat je wilt worden.

Herken jij je in een van de onderstaande situaties?

Klik op het onderwerp en kom te weten hoe Sterk Huis jou kan helpen.

Samen aan jouw toekomst bouwen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen eerlijke kansen op een goede toekomst krijgt. Ook jij verdient dat! Samen met jou kijken we graag welk werk- of leertraject bij jou past. Maak alvast kennis met de mensen die samen met jou aan je toekomst gaan bouwen.

Ebru Arslan
Ebru Arslan
Klantenbureau
Marielle van Oort
Marielle van Oort
Klantenbureau

Artikelen over dit thema