Collecteer voor Kinderhulp en steun tegelijk Sterk Huis

Zoals waarschijnlijk wel bekend zet Nationaal Fonds Kinderhulp zich in voor kinderen in Nederland die opgroeien in armoede. Ook door Sterk Huis worden aanvragen bij het fonds ingediend om kinderen te ondersteunen. Voor een dagje uit bijvoorbeeld of een fiets om naar school te kunnen gaan. We weten allemaal hoe belangrijk dit soort ‘vanzelfsprekende’ dingen zijn. Om haar werk te kunnen blijven doen, heeft Kinderhulp geld nodig. Sterk Huis wil Kinderhulp hierbij graag helpen.

Meld je aan als collectant

Daarom willen wij je vragen om collectant te worden voor Kinderhulp. Het kost maar een paar uurtjes van je tijd. En het mooie is dat je hiermee niet alleen Kinderhulp steunt, maar ook direct Sterk Huis. 50% Van de collecteopbrengst mag namelijk bestemd worden voor de kinderen van Sterk Huis. Dit geld gaan wij gebruiken voor activiteiten en materialen voor kinderen in onze (pleeg)zorg.

De collecteweek van Kinderhulp vindt plaats van 17 t/m 22 april 2023.

Het is nu ook hét moment om online je digitale collectebus aan te maken. Dat doe je heel eenvoudig met een paar muisklikken via: https://kinderhulp.digicollect.nl/aanmelden/email

Het wijst zich echt vanzelf. Als je bus klaar is, zie je direct de icoontjes van alle social media/whatsapp/e-mail etc. die je kunt gebruiken om met jouw bus bij iedereen ‘aan te kloppen’. Mocht je al eerder een digitale bus hebben aangemaakt voor Kinderhulp, dan bestaat die nog steeds (https://kinderhulp.digicollect.nl en dan rechtsboven ‘zoeken’). Je kunt die bus weer gewoon opnieuw gebruiken.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deelname aan de collecte? Neem dan contact op met Nancy Sas NancySas@sterkhuis.nl.

Ben je al collectant voor Kinderhulp, dan hoef je je niet opnieuw aan te melden.

Kijk voor meer informatie ook op www.kinderhulp.nl.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis