Sterk Huis: hoogste punt in zicht

Sterk Huis 2.png

De bouw van ons Sterk Huis aan de Rillaersebaan vordert met de dag. Op 30 november a.s. bereikt de bouw haar hoogste punt!

De realisatie van ons Sterk Huis komt daarmee snel dichterbij. Een Sterk Huis dat kinderen en jongeren, vrouwen, mannen en gezinnen in noodsituaties een plek biedt waar zij zich veilig, welkom en gezien voelen. Waar zij de deskundige zorg en behandeling ontvangen om te herstellen en positieve leer- en werkervaring opdoen om de toekomst stevig tegemoet te treden.

Sterk Huis is ook de plek waar we onze inzet en kennis bundelen om ernstige bedreigingen van de veiligheid en ontwikkeling van kinderen en gezinnen te voorkomen en toekomstige risico’s te verkleinen. Dit doen we samen met scholen, wijkteams, huisartsen, gemeenten, collega-organisaties. Bij voorkeur thuis, maar soms tijdelijk in een Sterk Huis.

Vernieuwing en innovatie vraagt om samenwerking met nieuwe partners. Ondersteuning van particulieren, fondsen, bedrijven en serviceclubs is van heel groot belang bij de realisatie van ons Sterk Huis. Zoals de Lions Club Tilburg ‘Regte Heide’. De viering van hun 26e nieuwjaarsconcert staat in het teken staat van fondsenwerving voor twee projecten, waaronder de realisatie van de tuin van ons Sterk Huis. Op het moment hebben we 16 substantiële giften ontvangen van particulieren, fondsen, bedrijven en serviceclubs, voor een totale bijdrage van ruim € 0,7 mln. Meer informatie: www.www.sterkhuis.nl

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis