Landelijke Coalitie Actieprogramma Kansrijke Start

De eerste 1000 dagen van het kind zijn cruciaal voor de ontwikkeling. Door snel in te grijpen bij beginnende problematiek en door ouders zo vroeg mogelijk van de juiste adviezen te voorzien, kunnen we voorkomen dat later zwaardere zorg nodig is. Daarom maakt Sterk Huis deel uit van het Landelijke Coalitie Actieprogramma Kansrijke Start.

Kansrijke start

Samen met wethouders, wetenschappers en professionals uit de zorgsector uit heel Nederland draagt Sterk Huis met het Landelijke Coalitie Actieprogramma Kansrijke Start het belang van de eerste 1000 dagen van een kind uit. Lian Smits, bestuurder van Sterk Huis, vertegenwoordigt samen met wethouder Marcelle Hendrickx gemeente Tilburg in de coalitie. Het doel van de coalitie is om te zorgen voor een gezamenlijke aanpak rondom de eerste 1000 dagen van kinderen, met speciale aandacht voor kwetsbare gezinnen. Zodat ieder kind een kansrijke start heeft.

Voortgangsrapportage

Op 11 december is de tweede voortgangsrapportage van Kansrijke Start richting de Tweede Kamer verstuurd. Benieuwd naar deze rapportage? Bekijk dan deze nieuwsbrief van Kansrijke Start.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis