Informatiebijeenkomst over pleegzorg


Ieder kind hoort op te groeien op een veilige plek, met liefde en structuur. Helaas is dat voor sommige kinderen niet mogelijk. Dan zijn er gelukkig pleegouders die een kind een plaatsje in hun huis en hart kunnen bieden. Denk jij wel eens erover na om pleegouder te worden? Nieuwe pleegouders zijn bij ons van harte welkom!

Informatiebijeenkomst

Hoe is het nu eigenlijk om pleegouder te zijn? Welke verschillende vormen van pleegzorg zijn er? En kun je werk en pleegzorg combineren? Deze vragen worden beantwoord tijdens de informatiebijeenkomst van Pleegzorg Sterk Huis. Tijdens de bijeenkomst maak je vrijblijvend kennis met wat jij als pleegouder voor een kind kunt betekenen. Een pleegzorgmedewerker vertelt over de voorbereiding en begeleiding rondom het worden van pleegouder. Daarnaast deelt een pleegmoeder haar ervaringen en is er ruimte om vragen te stellen.

Waar & wanneer?

De bijeenkomst is op donderdagavond 13 februari van 20.00 uur – 22.00 uur bij Sterk Huis.

Rillaersebaan 75
5053 EA
Goirle

Aanmelden

Aanmelden voor een informatieavond kan door te bellen naar (013) 530 94 00 of te mailen naar pleegzorg@sterkhuis.nl. Je ontvangt dan een informatiepakket.

Meer weten?

Kijk dan eens op www.pleegzorg.nl, www.openjewereld.nu of www.supergewonemensengezocht.nl. Hier vind je uitgebreide informatie over pleegzorg en ervaringen van pleegkinderen, (pleeg)ouders en experts.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis