Activiteiten in de week van zorg en welzijn

Ook Sterk Huis organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn activiteiten. Benieuwd naar onze organisatie? Schrijf je in voor een training, workshop of volg een webinar. Wij openen graag onze deuren. Maak kennis met ons werk in de week van 12-17 maart.

Onze activiteiten zijn:

– KVG Goirle brengt een bezoek aan Sterk Huis op maandag 12 maart. Dit is een besloten bijeenkomst.

– Leerlingen van het ROC krijgen een workshop huwelijksdwang en eergerelateerd geweld op maandag 12 maart. Dit is een besloten bijeenkomst.

– Leerlingen van het Summa college krijgen een minitraining huwelijksdwang en eergerelateerd geweld op 13 en 27 maart. Dit is een besloten bijeenkomst.

– Een bezoek aan een groep voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Maak kennis met deze opvang, de achtergronden van de jongeren en de werkwijze.
dinsdag 13 maart van 16.00 – 17.00 uur, Rillaersebaan 75 in Goirle

– Informatieavond over pleegzorg voor mensen die meer willen weten over pleegzorg en de verschillende vormen van pleegzorg.
dinsdag 13 maart van 20.00 – 22.00 uur in MFO het Spoor, Schaepmanstraat 36 in Tilburg

– Een webinar over de verborgen wereld van de (gedwongen en vrijwillige) prostitutie. Hoe kun je problemen tijdig signaleren en welke hulp is er?
dinsdag 13 maart van 13.00 – 14.00, online presentatie inschrijven via deze link

– Een presentatie over de opvang van vrouwen, mannen en hun kinderen na huiselijk geweld. Over veilige opvang; behandeling van problemen en trauma; en werken aan de toekomst.
dinsdag 13 maart van 14.30 – 15.30

– Workshop Words & Pictures. Een methode om met kinderen in gesprek te gaan bijvoorbeeld bij trauma of een scheiding. Het helpt kinderen hun levensverhaal te leren kennen. Ook wordt verteld over hoe we werken met een veiligheidsplan.
Donderdag 15 maart van 15.00 – 16.30, Rillaersebaan 75 in Goirle

– Leerlingen van het ROC krijgen een workshop over de positie van kinderen bij complexe scheidingen, donderdag 15 maart. (vol)

– Personeel van Stichting Katholiek Onderwijs Tilburg Zuid Oost krijgt een workshop over communiceren met ouders. Dit is een besloten bijeenkomst op donderdag 15 maart.

– Workshop over hechting
vrijdag 16 maart van 11.00-12.00 uur in Sterk Huis.

– Leerlingen van Fontys krijgen een workshop huwelijksdwang en eergerelateerd geweld op vrijdag 16 maart. VOL

Aanmelden via communicatie@sterkhuis.nl
https://weekvanzorgenwelzijn.nl/

Heeft u een verzoek voor een presentatie of workshop op het gebied van een van onze thema’s, dan horen wij dat graag (communicatie@sterkhuis.nl of academie@sterkhuis.nl).
Onze thema’s zijn: ontwikkeling en gedrag; opvoeding en ouderschap; huiselijk geweld en kindermishandeling; seksueel misbruik, problemen bij scheiden; pleegzorg; leren en werk.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis