Blijf niet binnen bij huiselijk geweld.

Blijf niet binnen bij huiselijk geweld. Ren desnoods de stoep op en bel het Crisis Interventie Team (CIT). 

Samen met Veilig Thuis, het Crisis Interventie Team en de gemeente Tilburg doen we de oproep: blijf niet binnen bij huiselijk geweld. Wat doe je als het thuis uit de hand dreigt te lopen? De spanningen lopen op en er komt geweld bij kijken? Ga alsjeblieft de straat op en blijf niet thuis. Ook niet als er een avondklok is. Vanuit de overheid zijn er een aantal uitzonderingen op de avondklok. Huiselijk geweld is daar een van.

Crisis Interventie Team 

Heb je te maken met huiselijk geweld en direct hulp nodig? Bel dan het crisis interventie team (0800-8013). Dit team is 24/7 bereikbaar en mag ook ‘s avonds de straat op bij een crisis. Wil je liever chatten? Het CIT is tot 23:00u bereikbaar via het chatvenster recht onderaan deze pagina.

Blijf niet binnen bij huiselijk geweld

Judith Martens, manager van het CIT, over onze oproep in het Brabants dagblad: ,,Daarom doen wij de oproep: bel ons! Ren desnoods naar buiten de stoep op, maar bel. Liever een keer te vaak, dan te weinig. Wij hebben ontheffing voor de avondklok en komen naar je toe. Om samen een blokje om te gaan of desnoods iemand even mee te nemen naar Sterk Huis.”