Startschot samenwerking Wmo beschermd wonen en Wmo begeleiding

Bestuurders samenwerkende zorgpartijen WMO - regio Hart van Brabant

1 januari 2023 is binnen de regio Hart van Brabant hét startschot van de samenwerking Wmo beschermd wonen en Wmo begeleiding .

Onlangs is de aanbesteding vanuit de gemeentes uit de regio Hart van Brabant definitief gegund. Dat wil zeggen dat er vanaf 1 januari één opdrachtnemer is voor mensen die Wmo gerichte zorg nodig hebben. De 11 zorgpartijen die hiervoor gaan samenwerken zijn: RIBW Brabant, SMO Traverse, Impegno, Amarant, Prisma, Thebe, GGz Breburg, Sterk Huis, Het Werkt, ASVZ en Buro Maks.

Achter de schermen is er al hard gewerkt om de samenwerking tot een goed geheel te vormen. We willen hiermee de zorg voor onze cliënten makkelijker en nóg beter maken. Wij als zorgpartijen kunnen beter afstemmen, samenwerken en onze expertise inzetten. Dit zorgt ervoor dat de cliënt goed geholpen wordt en met veel minder loketten te maken heeft.

Meer informatie over de gemeentes binnen de regio Hart van Brabant vind je hier https://www.regio-hartvanbrabant.nl/. Onze cliënten worden geïnformeerd via de gemeente, en individueel via de zorgpartij waarvan zij nu zorg krijgen.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis