Carrièredag bij Sterk Huis

sterkhouder

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterkhouders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een Sterkhouder?

Kom op 19 april naar onze Carrièredag van Sterk Huis in Teteringen. Wij openen onze deuren voor potentiële medewerkers en geven je een middag lang een kijkje achter de schermen. Op een interactieve manier maak je kennis met wie wij zijn als werkgever. Ook krijg je door middel van verschillende activiteiten meer inzicht in het werken binnen Sterk Huis. De dag is gericht voor functies in de hulpverlening binnen Sterk Huis, zoals functies op 24/7 locaties en ambulante functies. Je meldt jezelf aan via een aanmeldformulier met een CV. Op basis daarvan worden ongeveer 20 kandidaten geselecteerd die uitgenodigd worden op de Carrière Dag van Sterk Huis!

Programma

Het programma van de Carrière dagen start op vrijdag 19 april in Goirle om 13.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst en introductie over Sterk Huis door een clustermanager.
  • Stellingen ter discussie over doelgroepen binnen Sterk Huis.
  • Rondleiding
  • Met afsluitende borrel.

Meld je hier aan

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis