1 jaar Digiteam

Digiteam

Sinds Maart 2023 werken met een digiteam, een team vol leuke digivaardige collega’s die het prettig vinden om hun collega’s te helpen met de digitale wereld van Sterk Huis. Afgelopen maand hebben we onze eerste teamdag gehad waarin we terug hebben gekeken in wat we allemaal hebben gedaan en waar we ook vooruit hebben gekeken.

Zo hebben we verschillende activiteiten georganiseerd om iedereen te laten weten dat we er zijn en we je graag verder helpen met de verschillende programma’s waar je dagelijks mee werkt. Je kent ze wel, Care4, Zivver, CTRL8, Outlook, Teams etc. Zo zit collega Anne van Zeeland achter de ‘Ooooh kan dat zo’ digitips op intranet, hebben we tijdens de Sterk Huis on track-dag een workshop verzorgd met de VR simulaties huiselijk geweld en complexe scheidingen, maar ook is er ge-gamed met The Gate en hebben we de mogelijkheden van Therapieland laten zien.

Er zijn 15 medewerkers individueel gecoached, heel veel adhoc vragen beantwoord van collega’s waarbij een digicoach in de buurt zat te werken 😊, workshop Word en Outlook georganiseerd voor de dames van de catering, Care4 getest, CTRL 8 getest, meegenomen in het vernieuwde kwaliteitshandboek, en elke nieuwe medewerker wordt gekoppeld uit iemand van het digiteam die hen uitleg geeft over Care4 en de andere programma’s waarmee ze werken vanuit hun functie. Marly en Veerle organiseren 2-jaarlijks een bijeenkomst voor stagiaires waarbij zij hen meenemen in het werken met Care4.

Ook kun je altijd een kopje koffie of thee komen drinken bij het digicafe in de coffeecorner, een van de coaches is dan beschikbaar voor al je digitale vragen.

Als we zo terugkijken hebben we al een boel gedaan en een hoop collega’s geholpen. En als we vooruit gaan kijken blijven we ons steentje bijdragen aan een digitaal Sterker Huis. Voor het komend jaar blijven we op zoek naar een digicoach vanuit de groepen, willen we gaan onderzoeken of outreachend werken haalbaar is, meer verbinding zoeken met de afdelingen, ludieke acties blijven verzinnen (dat kunnen we heel goed) maar dan ook uitvoeren, om collega’s op een leuke manier te bereiken.

Werk je op een groep en heb je interesse om het team te versterken? Neem contact op met sabinedonders@sterkhuis.nl

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis