Ben jij onze nieuwe
HR stagiair?
HR stagiair
28 - 36 uur
Midden-Brabant
Stagevergoeding
MBO/ HBO
Kennis van hulpverleningsmethoden
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Je zet jezelf in voor de collega’s binnen Sterk Huis, zodat zij zichzelf maximaal kunnen inzetten voor onze cliënten. Dit zijn kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die in een situatie zitten die schadelijk is of was. Er is bijvoorbeeld sprake van huiselijk geweld, kindermishandling, bedreiging, eer gerelateerd geweld, seksueel misbruik, complexe scheidingen of mensenhandel. En bovendien volg je stage voor je eigen ontwikkeling, zodat jij alle ins en outs leert binnen het HR-vak en je een goed beeld krijgt wat dit vak nu eigenlijk inhoud.

Hoe doe
je dat?

Als stagiair word jij onderdeel van de HR-afdeling. Je krijgt de kans om de theorie in de praktijk te brengen en veel te leren. Je draagt je steentje bij aan het complete administratieve proces van onze in-, door- en uitstroom en je geeft teamleiders en medewerkers antwoord op HR-gerelateerde vraagstukken. Je biedt operationele ondersteuning aan de gehele afdeling en durft hierbij regie te nemen over je eigen leerproces. Ook word je betrokken bij lopende projecten zoals het ontwikkelen van een Sterk magazine voor stagiaires of pakt beleidsmatige projecten op. Bovendien is het mogelijk om opdrachten vanuit de opleiding uit te voeren.

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Laatst hadden we bij Sterk Huis een The Voice avond. Dat was echt heel erg leuk. De leiding deden gekke dansjes. Het was de leukste middag bij Sterk Huis."
- Shannon 9 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vandaag begint de dag met een dagstart met het gehele HR-team. Enkele punten worden afgestemd en er wordt stil gestaan bij de weekplanning van iedereen.

Na dit overleg beantwoord je mails uit de algemene mailbox van HR waar medewerkers of leidinggevende vragen stellen over bijvoorbeeld de cao of organisatieregelingen.

Vervolgens ga je aan de slag met de personeelsmutaties in het systeem Youforce, zoals het opstellen van een contract of het verwerken van contractwijzigingen. Ook vraag je meteen de VOG’s aan voor de nieuwe collega’s.

Het is 12.30 uur en het is tijd voor een heerlijke lunchwandeling.

In de middag start je met het plaatsen van de aangevraagde vacatures. Je ontdekt dat er van één vacature nog geen template is. De teamleider heeft meteen tijd om samen met jouw de vacaturetekst op te stellen zodat je ook meteen de vacature hierna kunt plaatsen.

Aan het einde van de dag heb je een afspraak gepland staan met een huidige stagiair om informatie in te winnen voor het nieuwe stageboekje. Morgen werk je de informatie uit. De werkdag zit er namelijk op.

Wat verwachten wij van je?

Je bent leergierig, je pakt zaken snel op en je maakt jezelf systemen makkelijk eigen. Je krijgt energie van de meest uiteenlopende HR-vraagstukken. Ook ben je nauwkeurig en oplettend, zodat onze mutaties goed verwerkt worden. Je bent communicatief vaardig en je kijkt met een frisse blik naar onze processen. Bovendien ben je flexibel; want je dag kan zomaar opeens anders lopen dan gepland. Verder ben je:

Studerend op mbo- of hbo-niveau zoals personeel & arbeid, P&O, personeelszaken, human resource studies of medewerker human resource management.
Dienstverlenend en klantgericht.
Zeer enthousiast om te starten als stagiair.

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

  • Een leerzame en uitdagende stage in een professionele, dynamische, multiculturele en collegiale werkomgeving.
  • Een mogelijkheid om stage te lopen van 24 tot 36 uur per week.
  • Goede begeleiding en voldoende tijd voor opdrachten vanuit jouw opleiding.
  • Een stagevergoeding € 400,00 bruto per maand o.b.v. 32 uur of meer per week.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met HR adviseur via 06 57 81 40 65. De gesprekken zullen plaatsvinden in overleg. 

Deze vacature is gelijktijdig voor in- en externe kandidaten opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!
Geen vacature missen? Meld je hieronder aan voor de Job Alert.