In de regio Tilburg zijn meer dan 25 kinderen op zoek naar een fijn thuis. Voor een weekend, een vakantie of juist voor een lange tijd. Iedereen kan pleegouder worden (21+), als je een pleegkind maar een veilig, warm, liefdevol en stabiel thuis kan bieden.

Interieur influencers Mamoesjka_nl, Ruth_ela en Eclectic_fem gingen aan de slag bij het gezin van Rosa. Zij verwachten binnenkort een pleegkind. Een leegstaande logeerkamer wordt omgetoverd tot een warme en knusse plek voor een pleegkind. En de keuken krijgt ook een kleine metamorfose. Hoe maak je van een thuis, een warm thuis voor een pleegkind? Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bekijk hier de video.

De winkels Dille & Kamille, Karwei, en Kringloop013, werkte mee aan deze make-over. Benieuwd wat er in deze winkels is geshopt? Bekijk de video’s hieronder.

Wil je meer informatie over pleegzorg? Vraag dan een informatiepakket aan. Dit kan digitaal of per post. In het informatiepakket lees je alles over pleegzorg, zit een mooi magazine en vind je de meest gestelde vragen over pleegzorg. Vraag nu je informatiepakket aan!

Jolanda en Vivian zoeken een pleeggezin

Ken je de Facebookpagina Jolanda en Vivian zoeken een pleeggezin al? Pleegzorgwerkers Jolanda en Vivian zoeken via de facebookpagina geschikte pleegouders voor een kind dat op de wachtlijst staan. Er worden interessante artikelen, tips en verhalen gedeeld over pleegzorg. Een aanrader om te volgen!

Ieder kind verdient een veilig thuis. Sterk Huis biedt kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen een warme en geborgen plek in een pleeggezin of gezinshuis.

Meld je hier aan voor de Job Alert

logo-sterk-huis