Vacature Vrijwilliger Workshop Sterk Staaltje Textiel

Als vrijwilliger bij Sterk Huis kun je veel betekenen voor kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben gehad met een onveilige (thuis)situatie. Zo helpen vrijwilligers ons bij het vervoer van kinderen van de behandelgroep naar de basisschool en weer terug, maar ook in onze tweedehands winkel. Wij zijn op zoek naar een creatieve vrijwilliger die onze cliënten wil begeleiden tijdens de workshop ‘Sterk Staaltje Textiel’. 

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger workshop Sterk Staaltje Textiel begeleid je cliënten tijdens een creatieve bezigheid. Het gaat met name om het enthousiasmeren van de cliënten en ze laten inzien dat door met je handen te werken even je problemen kunt vergeten. Je wordt tijdens de workshop altijd ondersteund door een professioneel begeleider. Benodigde materialen zijn allemaal aanwezig in de workshopruimte.

Wie zoeken we?

  • Je bent handig en creatief;
  • Je kunt overweg met een naaimachine;
  • Je staat open voor de ideeën van cliënten;
  • Je bent een inspirerend voorbeeld voor cliënten van Sterk Huis die graag aan een toekomst bouwen.
  • Je hebt aandacht voor de cliënten die je begeleidt;
  • Je verwijst cliënten bij problemen terug naar de professionele begeleiding.
  • Je bent 1 dagdeel beschikbaar op maandag- of dinsdag middag of op vrijdag. In overleg word je ingepland.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast dat je veel cliënten helpt en inspireert met jouw creativiteit ontvang je bij 1 dagdeel per week werken  € 20 per maand en bij 2 of meer dagdelen per week € 30 per maand. Een vrijwilliger krijgt daarnaast per jaar meerdere attenties. Als vrijwilliger word je de hoogte gesteld van de bezigheden van Sterk Huis en betrokken bij alle gelegenheden.

Interesse?

Heb jij interesse in deze vrijwilligersfunctie?
Neem dan contact op met Hélène Notenboom.
Telefoon: (013) 530940
E-mail: helenenotenboom@sterkhuis.nl