Ben jij onze nieuwe
Technisch Onderhoudsmedewerker?
Technisch Onderhoudsmedewerker
20 - 28 uur
Midden-Brabant
Schaal 6: max. € 3.549,15
Minimaal een jaar relevante werkervaring
VMBO
VCA en BHV certificaten
Kennis van hulpverleningsmethoden
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Je zet jezelf in voor iedereen binnen Sterk Huis. Dit geldt zowel voor collega’s als voor onze cliënten. Dit zijn kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die in een situatie zitten die schadelijk is of was. Er is bijvoorbeeld sprake van huiselijk geweld, kindermishandling, bedreiging, eer gerelateerd geweld, seksueel misbruik, complexe scheidingen of mensenhandel.

Hoe doe
je dat?

Jij zorgt ervoor dat onze terreinen, gebouwen en installaties goed werkzaam en representatief zijn. Je verricht technische onderhoudswerkzaamheden, schilderwerk, klein tuinonderhoud en reparaties aan losse inventaris, vast meubilair, terreinen en aan het gebouw. In het geval van een storing, probeer jij eerst zelfstandig de storing te verhelpen. Je zorgt dat we binnen Sterk Huis juist met middelen en leefruimtes omgaan en signaleert verbetermogelijkheden. Ten slotte ondersteun je in verschillende werkzaamheden, zoals een verhuizing of verbouwing.

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Laatst hadden we bij Sterk Huis een The Voice avond. Dat was echt heel erg leuk. De leiding deden gekke dansjes. Het was de leukste middag bij Sterk Huis."
- Shannon 9 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je start vandaag met wat kleiner (tuin-)onderhoud bij een van onze locaties. Je zorgt dat de deur op één van de behandelgroepen niet meer klemt, vervangt een aantal lampen en zorgt dat een er een extra elektrapunt gemaakt wordt.

Nadat je jouw ronde hebt gedaan met storingsmeldingen vanuit de organisatie, krijg je de melding dat een cilinder defect is en hierdoor cliënten de locatie niet in kunnen. Je bespreekt dit met je leidinggevende en gaat er meteen mee aan de slag.

In de middag vervang je de vluchtwegverlichting op één van de locaties omdat deze kapot is. Vervolgens vragen collega’s of je ook nog even naar de douche wil kijken. Hier loopt het water langzaam weg. Je loopt mee en zorgt dat het weer naar behoren werkt door de verstopping te verhelpen.

Aan het einde van de dag krijg je te horen dat een kamer woon klaar gemaakt moet worden, voordat de nieuwe cliënt intrekt. Je gaat hier nog mee aan de slag, het schilderen van de kamer, voor je naar huis gaat, zodat zij morgen de kamer kan gaan bewonen.

Wat verwachten wij van je?

Je houdt ervan om zelfstandig en ordelijk te werken. Je durft keuzes te maken en bent communicatief vaardig. Je bent professioneel en je vindt het belangrijk rekening te houden met de cliënt groepen die we binnen Sterk Huis kennen.
Verder heb je:

VMBO/MBO werk- en denkniveau.
Affiniteit met bouw/onderhoud/elektrotechniek/schilderwerk/tuinonderhoud.
Ervaring met (klein) technisch onderhoud.
Een VCA en BHV certificaat of bereid deze te behalen.
Technisch inzicht en kennis van richtlijnen ten aanzien van veiligheid, Arbo, milieu en kwaliteit.

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

  • De functie Technisch onderhoudsmedewerker in schaal 6, met salaris tussen € 2.496,40 en € 3.549,15 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg 2024-2025. 
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie.  Een professionele en collegiale werkomgeving waarin jouw inzet wordt gewaardeerd.
  • Een contract voor 20-24 uur per week.
  • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en overige goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met teamleider Vastgoed & Onderhoud Mario Verboven, via 06 82 67 09 46. De vacature sluit op 22 februari 2024. De gesprekken vinden plaats op 28 februari 2024. 

Deze vacature is gelijktijdig voor in- en externe kandidaten opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!
Geen vacature missen? Meld je hieronder aan voor de Job Alert.