Stagiaire Klantenbureau

sterkhuis-vacature_8

32 uur │ MBO │Goirle │ Sterk Huis

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag bij het klantenbureau. Het klantenbureau bestaat uit een administratief team en een inhoudelijk team. Jij gaat aan de slag bij het administratieve team. Het inhoudelijke team houdt zich bezig met de aanmelding, screening, intake en plaatsing binnen een passende zorgvorm. Je werkt nauw samen met het inhoudelijke team om de financiële kant van de trajecten goed in de gaten te houden.

Welke studierichting

MBO Financieel Administratief Medewerker, niveau 3 |of Assistent-accountant op niveau 4. Tijdens deze studie heb je, afhankelijk van welk niveau je kiest,  in leerjaar 2 en 3 stage. Gedurende 20 weken loop je 4 dagen stage.

Wat ga je doen?

Bij een aanmelding van een cliënt verzamel en verwerk je cliëntgegevens. Je registreert en houdt toezicht op indicaties en inzet van Jeugdzorg. Dagelijks verwerk je mutaties en maandelijks interne lijsten voor de facturering. Het management voorzie je van informatie vanuit de cliëntadministratie. Je bent van aanmelding tot einde zorg samen met de zorgcoördinator verantwoordelijk voor de registratie en denkt actief mee over het verbeteren van de dienstverlening.

Wat verwachten wij van je?

Dat je een enthousiaste stagiaire bent en je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je werk- en leerproces. Voor aanvang van je stage heb je je stagedoelen helder benoemd. Je bent sociaal en vind het leuk om in een team te werken. Je kunt makkelijk switchen tussen verschillende taken die afwisselend en snel na elkaar om aandacht vragen. Je moet daarvoor stressbestendig, zorgvuldig en zelfstandig zijn.

Wat wij je bieden?

  • Een leerzame en uitdagende stage in een professionele, dynamische, multiculturele en collegiale werkomgeving.
  • Een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt.
  • Goede begeleiding en voldoende tijd voor opdrachten vanuit jouw opleiding.
  • Een stagevergoeding €256,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.
  • Relevante trainingen via onze Steeds Sterker Academie
  • Introductiebijeenkomst

Informatie en solliciteren

Voor nadere informatie over de stageplaats kun je contact opnemen met Marlous Bennink, coördinator klantenbureau (marlousbennink@sterkhuis.nl telefoonnummer: 06-28297973).

Stuur per mail je schriftelijke sollicitatie, inclusief CV en motivatiebrief, vóór 10 november 2021 naar: stage@sterkhuis.nl o.v.v. van vacaturenummer 2022-04 stage februari 2022 Klantenbureau.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 16 november en/of dinsdag 23 november.