Stageplaats Kangoeroe februari 2019

Stagiair Kangoeroe
24-32 uur │ HBO Social Work / Pedagogiek │Goirle │ Sterk Huis

Wat ga je doen?
Als stagiaire binnen Sterk Huis maak je kennis met de verschillende facetten van de functie van sociaal pedagogisch medewerker. Welke taken je in de praktijk mag uitvoeren is afhankelijk van je leerjaar en je eigen ontwikkeling. In zijn algemeenheid zijn je taken als stagiaire:
 Het werken op een groep met jonge kinderen (0-4 jaar), om zowel het kind als ouders in ontwikkeling te brengen. Op dit moment zijn de kinderen gemiddeld 3 a 4 jaar.
 Mentorschapstaken (mede) uitvoeren: deelnemen aan verschillende overlegvormen, schrijven van evaluaties, gesprekken met ouders/opvoeders.
Tijdens je stage word je omringd door deskundige collega’s die met passie voor hun vak heel graag hun kennis met je delen. Dit betekent dat je tijdens je stage alle hulp krijgt die je nodig hebt.

Waar ga je aan de slag?
Dagbehandelgroep kangoeroe is een groep met jonge kinderen in de leeftijd tussen de 0 – 4 jaar. Binnen de Kangoeroe staan veiligheid en geborgenheid centraal. Van daaruit kunnen kinderen groeien en tot ontwikkeling komen. Ouders nemen deel aan het groepsproces en zo zoeken we samen wat het beste past bij hun opvoeding en het beste aansluit bij het kind. De problematieken variëren van kind eigen problematiek tot systeemproblematiek en vaak ook een combinatie daarvan.

Wat verwachten wij van je?
Dat je een enthousiaste stagiaire bent en je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je werk- en leerproces. Voor aanvang van je stage heb je je stagedoelen helder benoemd en concreet uitgewerkt in een stageopdracht. Je bent:
 Studerend voor HBO Social Work of Pedagogiek (leerjaar 3 en/of 4);
 Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week en 10 maanden of een gekoppelde stage;
 Integer; vóór aanvang van je stage overleg je een originele Verklaring Omtrent Gedrag(VOG) én een ondertekende stage-overeenkomst.
 Leergierig, flexibil, zelfstandig, gericht op samenwerking en kan goed improviseren
Wat wij je bieden?
 Een leerzame en uitdagende stage in een professionele, dynamische, multiculturele en collegiale werkomgeving.
 Een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt.
 Goede begeleiding en voldoende tijd voor opdrachten vanuit jouw opleiding.
 Een stagevergoeding €256,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.
 Relevante trainingen via onze Steeds Sterker Academie
 Introductiebijeenkomst
 Deelname BIC

Informatie en solliciteren
Nadere informatie over de stageplaats wordt tijdens kantooruren graag verstrekt door Nancy Sas op 06-83660243.
Stuur per mail je schriftelijke sollicitatie, inclusief CV en motivatiebrief, uiterlijk vóór 15 november 2018 naar het emailadres stage@sterkhuis.nl o.v.v. van stage februari 2019 – Kangoeroe.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sterk Huis houd je op de hoogte
ErrorHere