Ben jij onze nieuwe
Registratiemedewerker Klantbureau?
Registratiemedewerker Klantbureau
28-36 uur
Midden-Brabant
Max. € 3.190,53
Relevante ervaring is een pré
MBO in de richting administratie
Kennis van administratieve processen
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Je zet jezelf indirect in voor kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die in een situatie zitten waarin ze hulp nodig hebben. Er kan sprake zijn van allerlei soorten vragen, van opvoedproblemen of mensen die een (weekend)pleeggezin zoeken, tot forse problematiek als huiselijk geweld, (seksueel) misbruik of mensenhandel.

Hoe doe
je dat?

Jij zit aan de voorkant van onze hulpverlening waarbij de juiste zorg aan de binnenkomende (crisis)hulpvragen wordt gekoppeld. Het is jouw taak om de cliëntregistratie op orde te houden. Je controleert binnengekomen informatie op rechtmatigheid, verwerkt het in de systemen en verstrekt de informatie aan de juiste mensen binnen de organisatie. Ook help je collega’s binnen Sterk Huis wegwijs te maken met het cliëntregistratiesysteem. Ten slotte maak je verbetervoorstellen en implementeer je deze zelf na goedkeuring van je leidinggevende.

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Ik zat thuis soms met mijn handen in het haar. Mijn kinderen maakten zo veel ruzie. Gelukkig was daar Karlijn. Haar tips zijn goud."
- Feline 15 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke dag heb je een dagstart met je collega’s. Hier bespreek je wie welke werkzaamheden gaat uitvoeren vandaag. Je verwerkt alle aanvragen die in jouw eigen mailbox binnen zijn gekomen en zorgt dat de dossiers waar jij betrokken bij bent op orde zijn.

Vervolgens ga je aan de slag met nieuwe aanvragen die zijn binnengekomen, je zorgt dat de juiste financiering hieraan wordt aangevraagd en gekoppeld aan de trajecten.

Verder heb je een gedeelde verantwoordelijkheid over de financierde rechtmatigheid van de zorg die door Sterk Huis wordt geleverd. Je vervult een centrale rol in de organisatie en ondersteunt je collega’s binnen Sterk Huis in de breedste zin.

Wat verwachten wij van je?

Je bent een secuur en stressbestendig persoon. Je denkt graag na over hoe zaken beter kunnen en systemen heb jij snel door. Je kunt makkelijk samenwerken met verschillende disciplines en kunt snel schakelen in werkzaamheden. Nieuwe werkwijzen pak je snel op en je denkt graag mee in hoe we verbeteringen in processen aan kunnen brengen.

Een MBO diploma in de richting administratie.
Relevante werkervaring is een pré.
Affiniteit met jeugd- en gezinshulpverlening en specifieke vrouwen- en mannenhulpverlening.
Vaardigheden m.b.t. cliëntregistratiesystemen en Microsoft Excel.
Kennis van administratieve processen.

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

  • De functie Registratiemedewerker Administratieve Toegang in schaal 6, met salaris tussen € 2.244,16 en € 3.190,53 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.
  • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en overige goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Werkdagen in overleg, aanwezigheid op vrijdag is gewenst.

Wil je meer informatie over  deze functie, neem dan contact op met team coördinator Leon Spenkelink, via 06 10 96 80 94 of leonspenkelink@sterkhuis.nl. De vacature sluit op 15 augustus 2022. De gesprekken vinden plaats in de middag van 22 en 23 augustus 2022.

Deze vacature is gelijktijdig voor in- en externe kandidaten open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten  voorrang. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!