Psycholoog psychotraumacentrum cluster 1

In verband met zwangerschapsvervanging is er binnen Sterk Huis met betrekking tot het psychotraumacentrum, cluster 1, een vacature ontstaan voor:

Psycholoog
24 uur per week
Vacaturenummer 2018-42

Algemeen
Het psychotraumacentrum biedt behandeling bij veelvoorkomende trauma’s die samenhangen met huiselijk geweld, eergerelateerd geweld, vluchtelingenproblematiek, adoptieproblematiek, kindermishandeling en seksueel misbruik.

De functie
De werkzaamheden van de psycholoog hebben betrekking op enkelvoudige diagnostische vragen of op diagnostische werkzaamheden die ten behoeve van jeugd-, gezins- of vrouwenhulpverlening. De psycholoog verricht samen met de GZ-psycholoog een psychodiagnostisch onderzoek. De psycholoog voert behandelingen uit op basis van de gestelde diagnostiek of hulpvragen. De werkzaamheden kenmerken zich door inhoudelijke verantwoordelijkheid vanuit zelfstandig en professioneel handelen.

Wij vragen
Als psycholoog beschik je over een academisch werk- en denkniveau; WO-diploma (ontwikkelings-) psychologie/orthopedagogiek. Je hebt kennis van en inzicht in de voor de cliëntendoelgroep relevante methodieken en behandeltheorieën/methoden.
Tevens beschik je over ruime, relevante werkervaring en kennis van het jeugdzorgsysteem, gedragsproblemen en – stoornissen. Ervaring in het verrichten van psychodiagnostiek is een must en kennis van en ervaring in VCT is een pré.
Het is belangrijk dat je als psycholoog beschikt over sociale, communicatieve en contactuele vaardigheden, dat je proactief bent in het signaleren en bespreken van consequenties van ontwikkelingen.

Arbeidsvoorwaarden en sollicitatie
Het betreft een tijdelijke functie wegens zwangerschapsvervanging voor een periode van 23 oktober 2018 tot en met 11 februari 2019. Op deze functie is de CAO-Jeugdzorg van toepassing. Inschaling zal conform de salarisregeling Jeugdzorg plaatsvinden in schaal 11 met een minimum salaris van € 3.115,51 en maxi­maal € 4.707,94 per maand  bij een werkweek van 36 uur. Daarnaast kent Sterk Huis een eindejaarsuitkering van 8,3% en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere informatie betreffende de bovenstaande functie kunt u inwinnen bij de teamcoördinator, Marieke van Veen. Een sollicitatie o.v.v. vacaturenummer 2018-42 in de onderwerp regel en vergezeld van een cv, dient uiterlijk 16 juli 2018 in het bezit te zijn van de afdeling P&O. U wordt verzocht om digitaal te solliciteren en deze te zenden aan sollicitatie@sterkhuis.nl

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid voorrang. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sterk Huis houd je op de hoogte
ErrorHere