Ik maak me zorgen om het gedrag van mijn kind

Waarom vertoont mijn kind dit gedrag?

Door vervelende gebeurtenissen kunnen kinderen zorgelijk gedrag gaan vertonen. Vaak hebben ze gedragsproblemen, waardoor ze regelmatig regels aan hun laars lappen en niet gevoelig zijn voor gezag. Vraag je je af waarom je kind soms zo boos wordt of zorgt voor problemen in het gezin of op school? Schakel hulp in, voordat het uit de hand loopt.

Hoe kan Sterk Huis jou helpen?

Samen met de ouders en het kind kijkt Sterk Huis naar de thuissituatie van het gezin, om te onderzoeken wat er stroef loopt. Aan de hand van die inzichten stellen we een behandelplan op. Waar komt het gedrag vandaan en welke behandeling is er nodig? Door middel van passende zorg versterken we het zelfvertrouwen van de ouders. Ook zal de relatie tussen ouder en kind beter worden. Maar, soms is er meer nodig. Dan biedt Sterk Huis een warme en veilige plek in de opvang. We gaan dan aan de slag met een intensievere behandeling.

Margriet Kusters
Margriet Kusters
Klantenbureau

Artikelen over dit onderwerp

gaming
‘Gamen als talent’

Afgelopen zaterdag in het Brabants Dagblad: Gamen is goed voor je. ‘Wie denkt dat videogames hersenloos vermaak zijn voor gemakzuchtige…