Medewerker Huishoudelijke Dienst 30 uur

Sterk Huis gunt iedereen een veilig en zelfstandig leven. Kinderen, jongeren, vrouwen en gezinnen met problemen en vragen op het gebied van opvoeding, ontwikkeling en veiligheid verdienen de best mogelijke behandeling. We bieden opvang en behandeling bij complexe problemen. Altijd warm en veilig. Met deskundige en innovatieve hulpverlening om trauma’s te verwerken en te bouwen aan een stevige ontwikkeling. En we zijn sterk gericht op opleiding en werk als basis voor de toekomst. Met specialistische kennis, begeleiding en behandeling op maat van de bekende problemen op scholen, in wijken en bij huisartsen, draagt Sterk Huis bij aan preventie, vroeger signaleren en effectiever ingrijpen bij problemen.

Binnen cluster 3, de 24 uur residentiële behandelgroepen is een (vooralsnog) tijdelijke vacature wegens ziektevervanging ontstaan voor de functie van.

Medewerker Huishoudelijke Dienst
30 uur gemiddeld per week
Vacaturenummer 2018-17

Algemene informatie:
Deze functie betreft het verrichten van schoonmaak en of huishoudelijke werkzaamheden in behandelgroepen waarin jongeren tussen de 8-14 jaar verblijven. De opgenomen jongeren hebben een eigen slaapkamer, een geregelde dagbesteding, en verblijven daarnaast een groot deel van de dag, avond en nacht in de behandelgroep

De hoofdtaken zijn:
• Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden en licht huishoudelijke taken binnen de verschillende algemene ruimten (sanitair, keuken, algemene ruimten en slaapkamers jeugdigen) in het (de) gezinshuis (zen) volgens vastgesteld schema.
• Het verzamelen van afval en vuil en zorgdragen voor de afvoer.
• Het signaleren van een tekort van de voorraad schoonmaakmiddelen en het doorgeven van de benodigdheden aan de daarvoor verantwoordelijke.
• Het gebruikelijk deelnemen aan werkoverleg.

De functie-eisen zijn:
• Minimaal VMBO werk- en denkniveau;
Nette en zorgvuldige werkmentaliteit om kleine schade aan materiaal te voorkomen.
• Gevoel voor hygiëne is van belang in het kader van schoonmaakwerk, Kennis van de richtlijnen ten aanzien van schoonmaakvoorschriften en hygiëne;
• Kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid, Arbo en milieu.
• Klantvriendelijke en dienstverlenende instelling;
Vriendelijk en correct gedrag is vereist in contacten met medewerkers en jongeren, tijdens de werkzaamheden.
• Het zelfstandig kunnen uitvoeren van opgedragen werkzaamheden binnen gestelde richtlijnen.

Arbeidsvoorwaarden en sollicitatie:
Aanstelling geschiedt conform de CAO-Jeugdzorg. De functie is gewaardeerd in salarisschaal 1 met minimaal € 1.595,18 en maximaal € 2.081,60 per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Per 1 juli 2018 vindt een cao-salarisverhoging plaats van 2%. Daarnaast kent Sterk Huis een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De duur van de overeenkomst is in eerste instantie 7 maanden voor wat betreft een inval/min-max overeenkomst voor 1 uur gemiddeld per week. De eerste maanden zal, afhankelijk van de duur van de ziektevervanging het aantal te werken uren gemiddeld 30 uren per week zijn.

Interesse
Voor informatie over de functie kunt u bellen of mailen met Teamcoördinator Gert Meerman gertmeerman@sterkhuis.nl 013-5309400. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie en voldoet aan de gestelde eisen kunt u uw interesse mailen naar de Afdeling P&O, sollicitatie@sterkhuis.nl Graag met korte motivatie en CV. Dit onder vermelding van vacaturenummer 2018-17 in de onderwerp regel. Uw sollicitatie dient uiterlijk 29 maart 2018 in ons bezit te zijn.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sterk Huis houd je op de hoogte
ErrorHere