Medewerker Crisisinterventieteam (CIT)

28 – 36 uur │ HBO │Goirle │Hart van Brabant

Wat ga je doen?

Samen met het team draag je er zorg voor dat er 24/7 een bereikbaarheid en beschikbaarheid is voor professionals en burgers in de regio Hart van Brabant in crisissituaties. Indien nodig ben je binnen
2 uur ter plaatse om samen met andere partijen zoals politie, de crisis te bezweren. Je draagt zorg voor een goede afwikkeling van de crisismelding. Onderdeel van het CIT is het Meldpunt verward gedrag en de WvGGz.

Waar ga je aan de slag?

Het crisis interventieteam (CIT) Hart van Brabant is een samenwerkingsverband in de regio Hart van Brabant bestaande uit Veilig Thuis, Sterk Huis, Amarant, GGZ Breburg en Jeugdbescherming Brabant. Het CIT is 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor alle crisissituaties van burgers tussen
0 – 100+. Door samen te werken ontstaat er voor volwassenen en jeugdigen in crisis een snelle, duidelijke en goede toegang naar passende ondersteuning en/of zorg.

Wat verwachten wij van je?

Dat je een bevlogen collega bent waarbij hart en hoofd onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met cliënten met complexe problematiek.

 • Een afgeronde sociale (PED) agogische opleiding op HBO niveau;
 • Een SKJ/BIG registratie;
 • Kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek, sociale systemen, hulpaanbod en hulpverleningsmethodieken.

Je hebt het talent om te improviseren en je bent creatief. Je houdt het hoofd koel bij crisissituaties en weet hoe hierin te interveniëren. Je kunt snel schakelen tussen crisiswerk en meldpunt werk. We zoeken iemand die methodisch-, sociaal- en communicatief vaardig is. Je weet een brug weet te slaan tussen professionals van andere disciplines en organisaties. Als ambassadeur van het CIT draag je helder uit waar het CIT voor staat.

Ben jij een enthousiaste (sociaal psychiatrische) verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie, verslavingszorg of algemene gezondheidszorg? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren voor deze boeiende en afwisselende functie. We kunnen jouw medische expertise in ons team goed gebruiken!

Wat wij je bieden?

 • Een afwisselende functie in een kleinschalig en multidisciplinair team.
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door structurele werkbegeleiding, intervisie en opleiding.
 • Schaal 9, min. € 2.603,56 en max. € 3.888,56,– o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een eigen SKJ geaccrediteerd opleidingsaanbod.
 • Een tijdelijke vacature voor de duur van 1 jaar met daarna het vooruitzicht op een vast dienstverband.
 • Reageer je vanuit een netwerkpartner dan blijf je in dienst van je ‘moederorganisatie’ met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden.
 • De mogelijkheid om in dienst te treden bij GGZ Breburg op basis van gelijkwaardige voorwaarden

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Maudy Wetzel, coördinator CIT, 06-20435848, m.wetzel@cithartvanbrabant.nl

Wil je reageren, stuur dan uiterlijk dinsdag 9 juni a.s. een mail, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar sollicitatie@sterkhuis.nl o.v.v. vacaturenummer 2020-41.

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 12 juni 2020.