Ben jij onze nieuwe
Managementassistent?
Managementassistent
20 - 28 uur
Midden-Brabant
Schaal 6: max. € 3.286,25
Minimaal een jaar relevante werkervaring
MBO/ HBO
Ruime kennis en ervaring met MS Office
Kennis van hulpverleningsmethoden
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Je zet jezelf in voor het management binnen Sterk Huis, zodat zij zichzelf maximaal kunnen inzetten voor Sterk Huis en onze medewerkers en cliënten. Onze cliënten zijn kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die in een situatie zitten die schadelijk is of was. Er is bijvoorbeeld sprake van huiselijk geweld, kindermishandeling, bedreiging, eer gerelateerd geweld, seksueel misbruik, complexe scheidingen of mensenhandel.

Hoe doe
je dat?

Als managementassistent voer jij alle administratieve en secretariële werkzaamheden uit ten behoeve van een clustermanager. Je verzorgt de correspondentie, beheert de agenda’s en voert archiefwerkzaamheden uit. Daarnaast organiseer en notuleer je bijeenkomsten en ondersteun je de manager bij diverse projecten. Je neemt werk uit handen, pikt zaken snel op en doet verbetervoorstellen waar nodig. In voorkomende situaties vervang je ook je collega’s van het clustersecretariaat en het bestuurs- en directiesecretariaat.

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Het liefst woon ik gewoon bij mijn moeder, maar ik weet dat dat niet kan. Gelukkig heb ik een goede band met mijn hulpverlener. Dat is echt een tof mens."
- Elias, 15 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je start je dag met het doornemen van je mailbox en die van het clustersecretariaat. Hierbij prioriteer je acties en verwerk je direct de agendaverzoeken.

Er staat vandaag een overleg gepland tussen de Gemeente, Veilig Thuis en Cluster 2 voor de inrichting van de behandelgroepen in de toekomst. Je hebt er eerder al voor gezorgd dat alle vergaderfaciliteiten geregeld zijn, de uitnodigingen verstuurd werden en vragen vanuit andere partijen werden beantwoord. Vandaag zorg je voor de notulen van het overleg en dat deze bij de juiste personen terechtkomen.

Na het overleg blijkt er een crisissituatie te zijn, waardoor de agenda van de manager vrijgemaakt moet worden. Je zorgt dat alle afspraken worden verzet en de belanghebbenden juist worden geïnformeerd.

In het begin van de middag bereid je samen met de manager het cluster MT voor. Alle ontwikkelingen in het cluster worden hier besproken en jij ondersteunt de manager.

Aan het einde van de dag werk/redigeer je een beleidsstuk vanuit het cluster voor de bespreking in het directieoverleg uit, wat de manager in grote lijnen heeft aangeleverd.

Wat verwachten wij van je?

Je bent een groot organisatietalent. Jouw structuur en nauwkeurigheid zorgen dat altijd alles op orde is voor het management. Verder ben je stressbestendig en zorg je er zelfstandig voor dat zaken onder tijdsdruk op tijd geregeld zijn.
Verder heb je:

Een MBO+ of HBO diploma in de richting secretarieel medewerker.
Kennis van en inzicht in de administratieve inrichting van organisaties, de daarbij behorende organisatieonderdelen, besturen en werkgroepen.
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Kennis van MS Office.

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

  • De functie Managementassistent in salarisschaal 6 met salaris tussen € 2.311,48 en € 3.286,25 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.                 
  • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een contract voor 20 uur per week. Indien meer wenselijk is, is dit bespreekbaar.                 
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met managmentassistente Maartje Poirters via 06 82 67 18 64 of maartjepoirters@sterkhuis.nl. Data voor de gesprekken worden nader bepaald.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!
Geen vacature missen? Meld je hieronder aan voor de Job Alert.