Jeugd- en gezinsprofessional VERA

Jeugd- en Gezinsprofessional D VERA
24 uur │ MBO │Goirle │ Sterk Huis

Wat ga je doen?
Samen met de Jeugd- en Gezinsprofessional B stel je een multidisciplinaire plan van aanpak op voor cliënten in een residentiële setting. Daarin worden concrete (behandel)doelen en acties geformuleerd. Je observeert en begeleidt cliënten op individueel- en/of groepsniveau bij de uitvoering van het plan van aanpak zodat de afgesproken doelen worden gerealiseerd.

Waar ga je aan de slag?
Binnen Cluster 4 werk je in diverse verblijfsgroepen. De werkzaamheden richten zich op vrouwen en mannen met kinderen waarbij de hulp gericht is op sekse specifieke vragen op gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling met een focus op veiligheid. Veiligheid en ontwikkeling van cliënten (kinderen, mannen en vrouwen) staat in ieder traject centraal.

Deze vacature is gericht op mannelijke (Mannenopvang)  en vrouwelijke slachtoffers van geweld in afhankelijkheidsrelaties, mensenhandel, complex ouderschap en deeltijdbehandeling van deze doelgroep, maar je bent binnen het gehele cluster inzetbaar.

Wat verwachten wij van je?
Dat je een bevlogen collega bent waarbij hart en hoofd onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met cliënten met een complexe problematiek. Je kunt activerend en intercultureel werken. Je hebt:

  • een afgeronde sociale (PED) agogische opleiding op MBO 4 niveau;
  • minimaal 3 jaar ervaring met de doelgroep;
  • kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek, sociale systemen, hulpaanbod en hulpverleningsmethodieken.

Je hebt het talent om cliënten te motiveren en te stimuleren. Je houdt het hoofd koel bij crisissituaties en weet hoe hierin te interveniëren. We zoeken iemand die communicatief sterk is en een ondernemende houding heeft. Als ambassadeur van Sterk Huis draag je helder uit waar Sterk Huis voor staat.

Wat wij je bieden?

  • Een afwisselende functie in een professionele en dynamische werkomgeving.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Schaal 7, min. € 2.210,52 en max. € 3.159,16 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.
  • Onregelmatigheidstoeslag.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over  deze functie, neem dan contact op met Ilona Rutten, teamcoördinator, te bereiken op 06 – 28 35 15 52.

Wil je reageren, stuur dan uiterlijk woensdag 26 juni 2019 een mail, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar sollicitatie@sterkhuis.nl o.v.v. van vacaturenummer 2019-36.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 3 juli 2019 en donderdagmiddag 4 juli 2019.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sterk Huis houd je op de hoogte
ErrorHere