Ben jij onze nieuwe
Jeugd- en Gezinsprofessional Jongere Jeugd?
Jeugd- en Gezinsprofessional Jongere Jeugd
28 - 36 uur
Midden-Brabant
Max. € 3.568,98
2 jaar relevante werkervaring
Sociaal (ped)agogische opleiding op MBO of HBO niveau
Ervaring met de doelgroep
Kennis hebben van traumabehandeling is een pré
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Het belang van het kind staat voorop. Jij werkt aan de basis: een zelfstandig, kansrijk leven voor het kind. Kinderen op deze jonge leeftijd zijn zeer kwetsbaar. Hun situatie is vaak schrijnend en dat heeft meestal meerdere oorzaken.

Hoe doe
je dat?

Je kunt te maken krijgen met ouders die hun kind jarenlang mishandeld hebben. Daar moet je tegen kunnen. Je weet in nauwe samenwerking met de ambulant hulpverlener desondanks het gesprek aan te gaan en werkt traumasensitief. Je kunt goed samenwerken als er meerdere hulpverleners betrokken zijn bij een gezin. Je weet een veilige, gezellige sfeer te creëren in de groep én het vertrouwen te winnen van de ouders of verzorgers.

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Laatst hadden we bij Sterk Huis een The Voice avond. Dat was echt heel erg leuk. De leiding deden gekke dansjes. Het was de leukste middag bij Sterk Huis."
- Shannon 9 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je dag met het doornemen van het dossier van een van de cliënten. Ze is slachtoffer van jarenlange psychische verwaarlozing. Je leest over de persoonlijke doelen die met en voor haar zijn gesteld. Je bespreekt met je collega hoe jullie vandaag de taken verdelen.

’s Middags bespreek je met je collega hoe het gaat. Het is al beter dan verwacht gelukt om contact te maken met haar. Ze gaat met plezier naar de hockeytraining en komt redelijk mee op school. Je plant een overleg in met de gedragswetenschapper jeugd om het verdere behandeltraject te bespreken.

Aan het eind van de dag is eet je samen met alle kinderen aan tafel. De sfeer is goed, gezellig en iedereen wil wat vertellen. Dit zijn mooie momenten om bij stil te staan!

Wat verwachten wij van je?

Je hebt het talent om kinderen te motiveren en te stimuleren. Bij crisissituaties weet jij rustig te blijven en methodisch te handelen.

Een afgeronde sociale (ped)agogische opleiding op HBO niveau.
Minimaal 5 jaar ervaring met de doelgroep.
Een SKJ registratie.
Kennis hebben van traumabehandeling is een pré.
Kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek, sociale systemen en hulpverleningsmethodieken.

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

  • De functie Jeugd- en Gezinsprofessional D in salarisschaal 7 met salaris tussen € 2.298,94  en € 3.285,52 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg
  • Of de functie (Senior) Jeugd- en Gezinsprofessional C in salarisschaal 8 met salaris tussen € 2.403,37 en € 3.568,98 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg
  • Onregelmatigheidstoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met teamcoördinator Anita Larmit, via 06-34554736 of anitalarmit@sterkhuis.nl.

Deze vacature is gelijktijdig voor in- en externe kandidaten open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!