Jeugd- en Gezinsprofessional D

Sterk Team van Sterk Huis zoekt topspelers
Jeugd- en Gezinsprofessionals D

24-36 uur | HBO / MBO  | Goirle  | Sterk Huis

Ben jij een specialistisch hulpverlener met een brede ervaring binnen de Jeugdzorg (minimaal 3 jaar)? Ben je flexibel, ondernemend en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen? Hou je van afwisseling, kruisbestuiven, samenwerken en netwerken? Wil jij je kennis en werkervaring verder verbreden en zoek jij een nieuwe uitdaging?

Dan hebben we bij Sterk Huis een nieuwe kans voor je: Sterk Team

Sterk Team zorgt voor topvervanging

Sterk Team is een nieuw team met als doel om een efficiënte en deskundige vervanging te verzorgen bij langer durend verzuim en (zwangerschaps-) verloven van medewerkers van Sterk Huis. In tegenstelling tot andere invalpools, vaak met startende professionals,  is dit een team van de beste en meest ervaren toppers aan de bovenkant van de organisatie. Dit wordt o.a. gewaardeerd met een hoger salaris en meer kosteloze scholings- en trainingsdagen.

Dit wordt het team
Het team wordt samengesteld uit ervaren (ambulante) jeugd- en gezinsprofessionals en een gedragswetenschapper. Iedere Sterk Team medewerker is minimaal 24 uur per week inzetbaar en verbindt zich voor een periode van minstens 2 jaar aan het Sterk Team. Een vervanging duurt maximaal circa 5 maanden. Het Sterk Team is een echt ‘team’ ook al werk je niet altijd samen in dezelfde clusters. Er zijn intervisiemomenten, gezamenlijke scholingsmomenten en ontwikkelsessies. De Ambulante  medewerkers uit dit team zijn inmiddels aangesteld. Deze vacatures zijn om het team compleet te maken met Sterk Team medewerkers ten behoeve van de residentiële verblijfs-/behandelgroepen. Het team wordt aangestuurd door een Clustermanager.

(Residentiële) Jeugd- en Gezinsprofessionals D hebben minimaal een mbo- diploma met aanvullende ruime opgedane kennis, ervaring en certificaten.

Wat biedt het Sterk team jou?

  • Kansen om jezelf breder te ontwikkelen als professional
  • Ruime aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door o.a. structurele werkbegeleiding, intervisie en kosteloze extra scholingsdagen per jaar (SKJ-geaccrediteerd)
  • 2 extra periodieken salaris zolang je in het team werkt met doorgroei naar plusperiodieken (schaal 7 met plusperiodieken en onregelmatigheidstoeslagen)
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een nieuw en enthousiast team met ervaren toppers
  • Dienstverband voor onbepaalde tijd

Informatie en Reageren?

Wil je meer informatie over deze functies, neem dan contact op met uw P&O adviseur Martin Paalman 06-43825952 martinpaalman@sterkuis.nl of Clustermanager Peter van de Wiel 06-43825927 petervandewiel@sterkhuis.nl . Solliciteren kan door een motivatiebrief met CV  te mailen naar sollicitatie@sterkhuis.nl o.v.v. vacaturenummer 2019-68.