Ben jij onze nieuwe
Jeugd- en Gezinsprofessional B en C voor KTC?
Jeugd- en Gezinsprofessional B en C voor KTC
28 - 36 uur
Midden-Brabant
Schaal 8: max. € 3.862,06
Minimaal een jaar relevante werkervaring
SKJ registratie
Kennis van hulpverleningsmethoden
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Hoe doe
je dat?

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Het liefst woon ik gewoon bij mijn moeder, maar ik weet dat dat niet kan. Gelukkig heb ik een goede band met mijn hulpverlener. Dat is echt een tof mens."
- Elias, 15 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?Vandaag heb je een dienst en die begint meteen anders dan gepland. Twee jongens in de KTC hebben gevochten. Jij bent als mentor van een van de jongens de aangewezen persoon om hierover het gesprek aan te gaan.Als de rust is teruggekeerd, bespreek je na het eten met een collega de observaties en bijzonderheden van de middag. Er staan schoolvakanties voor de deur en dat is altijd een moment om extra alert te zijn. Voor ouders én voor jongeren kan het extra stress of verleidingen opleveren waar je op in moet spelen.‘s Avonds bereid je je voor op een training van de Sterk Huis Academie die je morgen gaat volgen. Je volgt de leergang Werken met Jeugd: Professional van de Toekomst. In deze training voor ervaren professionals ga je aan de slag met succesvol netwerken, ambassadeurschap en samenwerken. Vervolgens ben je een dag vrij, en dan heb je weer een aantal diensten. Wat verwachten wij van je?Je hebt het talent om de jongeren te motiveren en te stimuleren. Bij crisissituaties weet jij voor rust en overzicht te zorgen. Methodisch handelen is hier een belangrijk onderdeel in.Verder heb je:

Minimaal een afgeronde sociale (ped)agogische opleiding op minimaal hbo niveau.

Ervaring met de doelgroep.

Een SKJ registratie

Kennis van traumabehandeling is een pré.

Kennis van en inzicht in hulpverleningsmethodieken.

Wat verwachten wij van je?

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

Wat bieden wij je?

  • de functie Jeugd- en Gezinsprofessional C in salarisschaal 8 met salaris tussen € 2.600,73 en € 3.862,06 (per 1-1-2023) o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.
  • Onregelmatigheidstoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling waarbij je in werktijd o.a. SKJ geaccrediteerde trainingen volgt voor jouw SKJ registratie

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met teamleider Erik van Wanrooij via 06-58 75 79 32.of erikvanwanrooij@sterkhuis.nl. De vacature sluit op 8 februari 2023.Deze vacature is gelijktijdig voor in- en externe kandidaten open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!