Invalkracht Sociaal Pedagogisch Medewerker

Invalkracht Sociaal Pedagogisch Medewerker

1-36 uur │ MBO/HBO │Goirle │ Sterk Huis

Wat ga je doen?

Samen met de Ambulant Hulpverlener stel je een multidisciplinaire plan van aanpak op voor cliënten in een residentiële setting. Daarin worden concrete (behandel)doelen en acties geformuleerd. Je observeert en begeleidt cliënten op individueel- en/of groepsniveau bij de uitvoering van het individuele plan van aanpak zodat de afgesproken doelen worden gerealiseerd. Daarnaast is het belangrijk om het groepsdynamische proces te onderkennen en te begeleiden.

Waar ga je aan de slag?

Je werkt binnen 24 uurs dag- en nachtbehandelingsgroepen in Goirle en Tilburg. Je biedt hulpverlening aan kinderen/jongeren, variërend in de leeftijd van 6-18 jaar (en hun systeem) die onvoldoende gebruik maken van gangbare opvoedingsmogelijkheden of zich in hun (primaire) leefomgeving niet staande kunnen houden. Doel is het ondersteunen, planmatig, methodisch en actiegericht behandelen van het gehele gezinssysteem, waarbij behandeling van ” vroeg chronisch trauma” (VCT) de belangrijkste pijler is.

Wat verwachten wij van je?

Dat je een bevlogen collega bent waarbij hart en hoofd onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met cliënten met een complexe problematiek. Je hebt:

  • een afgeronde sociale (PED) agogische opleiding op MBO 4 of HBO niveau;
  • minimaal 1 jaar ervaring met de doelgroep;
  • kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek, sociale systemen, hulpaanbod en hulpverleningsmethodieken.

Je hebt het talent om cliënten te motiveren en te stimuleren. Je houdt het hoofd koel bij crisissituaties en weet hoe hierin te interveniëren. We zoeken iemand die communicatief sterk is en een ondernemende houding heeft. Als ambassadeur van Sterk Huis draag je helder uit waar Sterk Huis voor staat.

Wat wij je bieden?

  • Een afwisselende functie in een professionele en dynamische werkomgeving.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Schaal 7, min. € 2.210,52 en max. € 3.159,16 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over  deze functie, neem dan contact op met Hans Broekhoven, Teamcoördinator (06-34554739 of hansbroekhoven@sterkhuis.nl ). Wil je reageren, stuur dan uiterlijk 19 december een mail, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar sollicitatie@sterkhuis.nl o.v.v. van vacaturenummer 2018-67

Deze vacature is gelijktijdig voor in- en externe kandidaten open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten  voorrang. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sterk Huis houd je op de hoogte
ErrorHere