Ben jij onze nieuwe
Invalkracht Jeugd- en Gezinsprofessional Sterk Huis?
Invalkracht Jeugd- en Gezinsprofessional Sterk Huis
1-36 uur
Midden-Brabant
Max. € 3.451,77
Minimaal 2 jaar ervaring
Sociaal (ped)agogische opleiding op minimaal MBO niveau
Bereidheid om op verschillende afdelingen te werken
Kennis van traumabehandeling is een pré
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Je zet je in voor kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die in een situatie zitten die schadelijk is of was. Er is bijvoorbeeld sprake van huiselijk geweld, kindermishandling, bedreiging, eergerelateerd geweld, seksueel misbruik, complexe scheidingen of mensenhandel. Een diverse groep dus. Vaak is er sprake van complex trauma waardoor het opbouwen van een vertrouwensband vraagt om zorgvuldigheid, doorzettingsvermogen en begrip.

Hoe doe
je dat?

Als invalkracht binnen Sterk Huis ben jij een spil die bij verschillende doelgroepen kan worden ingezet binnen Sterk Huis. Jij hebt het talent om cliënten te begrijpen, te motiveren en te stimuleren. Je stemt af op hun kracht en problemen en brengt regelmaat en veiligheid zodat er ruimte ontstaat voor de behandeling. Dit doe je planmatig, methodisch en actiegericht voor het gehele gezinssysteem.  Vaak werk je samen met andere instanties. Daarin speel je een verbindende rol.

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Laatst hadden we bij Sterk Huis een The Voice avond. Dat was echt heel erg leuk. De leiding deden gekke dansjes. Het was de leukste middag bij Sterk Huis."
- Shannon 9 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vandaag heb je een dienst bij de jongere jeugd. Je begint je dag met het doornemen van het dossier van een van de cliënten. Ze is slachtoffer van jarenlange psychische verwaarlozing. Je leest over de persoonlijke doelen die met en voor haar zijn gesteld. Je bespreekt met je collega hoe jullie vandaag de taken verdelen.

’s Middags bespreek je met je collega hoe het gaat. Het is al beter dan verwacht gelukt om contact te maken met haar. Ze gaat met plezier naar de hockeytraining en komt redelijk mee op school.

Aan het eind van de dag is eet je samen met alle kinderen aan tafel. De sfeer is goed, gezellig en iedereen wil wat vertellen. Dit zijn mooie momenten om bij stil te staan!

Wat verwachten wij van je?

Je hebt het talent om cliënten te motiveren en te stimuleren. Bij crisissituaties weet jij rustig te blijven en methodisch te handelen.

Minimaal een afgeronde sociale (ped)agogische opleiding op minimaal MBO niveau
Kennis hebben van traumabehandeling is een pré
Kennis van de hulpverleningsmethodieken

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

• Je neemt jouw eigen diensten aan, dus je bepaalt je eigen rooster
• De functie Jeugd- en Gezinsprofessional D in salarisschaal 7 met salaris tussen €2.415,26 en € 3.451,77 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg
• Onregelmatigheidstoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden
• Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wil je meer informatie over  deze functie, neem dan contact op met teamcoördinator Sarah van Moorsel, via 06-51107629 of sarahvanmoorsel@sterkhuis.nl. Dit betreft een doorlopende vacature, omdat wij altijd op zoek zijn naar goede invalkrachten.

Deze vacature is gelijktijdig voor in- en externe kandidaten open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten  voorrang. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!