Ben jij onze nieuwe
Invalkracht Jeugd- en Gezinsprofessional Sterk Huis?
Invalkracht Jeugd- en Gezinsprofessional Sterk Huis
Flexibel: 1 tot 36 uur
Midden- en West-Brabant
Schaal 7 of 8: max. € 3.862,06
Relevante werkervaring
MBO/ HBO
Kennis van hulpverleningsmethoden
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Je zet je in voor kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die in een situatie zitten die schadelijk is of was. Er is bijvoorbeeld sprake van huiselijk geweld, kindermishandling, bedreiging, eergerelateerd geweld, seksueel misbruik, complexe scheidingen of mensenhandel. Een diverse groep dus. Vaak is er sprake van complex trauma waardoor het opbouwen van een vertrouwensband vraagt om zorgvuldigheid, doorzettingsvermogen en begrip.

Hoe doe
je dat?

Als invalkracht binnen Sterk Huis ben jij een spil die bij verschillende doelgroepen kan worden ingezet binnen Sterk Huis. Jij hebt het talent om cliënten te begrijpen, te motiveren en te stimuleren. Je stemt af op hun kracht en problemen en brengt regelmaat en veiligheid zodat er ruimte ontstaat voor de behandeling. Dit doe je planmatig, methodisch en actiegericht voor het gehele gezinssysteem. Vaak werk je samen met andere instanties. Daarin speel je een verbindende rol.

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
"

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vandaag heb je een dienst bij de jongere jeugd. Je begint je dag met het doornemen van het dossier van een van de cliënten. Ze is slachtoffer van jarenlange psychische verwaarlozing. Je leest over de persoonlijke doelen die met en voor haar zijn gesteld. Je bespreekt met je collega hoe jullie vandaag de taken verdelen.

’s Middags bespreek je met je collega hoe het gaat. Het is al beter dan verwacht gelukt om contact te maken met haar. Ze gaat met plezier naar de hockeytraining en komt redelijk mee op school.

Aan het eind van de dag is eet je samen met alle kinderen aan tafel. De sfeer is goed, gezellig en iedereen wil wat vertellen. Dit zijn mooie momenten om bij stil te staan!

Wat verwachten wij van je?

Je hebt het talent om de jongeren te motiveren en te stimuleren. Bij crisissituaties weet jij voor rust en overzicht te zorgen. Methodisch handelen is hierbij een belangrijk onderdeel.

Een afgeronde sociale (ped)agogische opleiding op MBO of HBO niveau.
Ervaring binnen het sociaal (ped)agogisch werkveld.
Een SKJ registratie voor de functie Jeugd- en Gezinsprofessional C.
Kennis van traumabehandeling is een pré.

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

  • De functie Jeugd- en Gezinsprofessional D in salarisschaal 7 met salaris tussen € 2.487,72 en € 3.555,32 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg 1-1-2023.
  • Of de functie (Senior) Jeugd- en Gezinsprofessional C in salarisschaal 8 met salaris tussen € 2.600,73 en € 3.862,06 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg 1-1-2023.
  • Een 1 -36 uurs contract. Je neemt jouw eigen diensten aan, dus je bepaalt jouw eigen rooster.
  • Onregelmatigheidstoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Meer informatie?Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met teamleider Sarah van Moorsel, via 06 51 10 76 29 of sarahvanmoorsel@sterkhuis.nl. Dit betreft een doorlopende vacature, omdat wij altijd op zoek zijn naar goede invalkrachten.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!