GZ Psycholoog K&J

24-36 uur │ WO │Goirle │ Sterk Huis

Wat ga je doen?

De inhoud van je werk heeft betrekking op (complexe) diagnostische vraagstukken en/of het uitvoeren van behandelingen ten behoeve van jeugd- gezins- en vrouwenhulpverlening. Je bent functioneel verantwoordelijk voor de classificerende diagnostische onderzoeken en voert behandelingen uit op basis van de gestelde diagnostiek of hulpvragen. Daarnaast draag je zorg voor deskundigheidsbevordering van je directe collega’s en lever je een bijdrage aan de methodische- en inhoudelijke beleidsontwikkeling van het (diagnostisch) hulpverleningsbeleid.

Waar ga je aan de slag?

Samen met een team van (GZ-) psychologen, ambulant hulpverleners, systeemtherapeuten en een psychiater werk je vanuit het psychotraumacentrum in diverse werkvormen binnen Sterk Huis.

Wat verwachten wij van je?

Dat je een bevlogen collega bent waarbij hart en hoofd onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met cliënten met een complexe problematiek. Je hebt:

  • een WO diploma (ontwikkelings-) psychologie/orthopedagogiek, aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog;
  • kennis van en inzicht in voor de cliëntendoelgroep (erkende) therapeutische interventies en behandelmethoden; EMDR en TG-CGT
  • minimaal 3- 5 relevante werkervaring;
  • ervaring in het verrichten van psychodiagnostiek – ervaring in werken met doelgroep complex en chronisch trauma is een pré;
  • een BIG registratie als GZ-psycholoog.

Je hebt het talent om cliënten te motiveren en te stimuleren. Je houdt het hoofd koel bij crisissituaties en weet hoe hierin te interveniëren. We zoeken iemand met een goed analytisch vermogen en sterke interpersoonlijke vaardigheden en een brug weet te slaan tussen professionals van andere disciplines en organisaties.

Wat wij je bieden?

  • Een zelfstandige functie in een professionele en dynamische werkomgeving;
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Schaal 12, min. € 3.431,71,– en max. € 5400,75 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Judith Martens, clustermanager,  013-5309400.  Wil je reageren, stuur dan een mail, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar sollicitatie@sterkhuis.nl o.v.v. van vacaturenummer 2019-59.